http://www.gigantti.fi/INTERSHOP/web/WFS/store-gigantti-Site/fi_FI/-/EUR/ViewUserAccount-UpdateSessionStatus
Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Battlefield 4

Koe täysmittaisen sodan kaaos dramaattisin, häikäilemättömin yksityiskohdin. Battefield 4 hämärtää pelin ja kunnian raja. Uusia karttoja, entistä enemmän ajoneuvoja, aseita ja tuhottavia kohteita tarjoavat pelaajalle mahdollisuuden kulkea omia polkujaan ja hyödyntämään omia vahvuuksiaan.

Vain Battlefieldissa

Battlefield 4. Uppoudu kunniakkaaseen täysimittaiseen sodan kaaokseen. Uusia karttoja, entistä enemmän ajoneuvoja, aseita ja tuhottavia kohteita tarjoavat pelaajalle mahdollisuuden kulkea omia polkujaan ja hyödyntämään omia vahvuuksiaan.

Vain Battlefieldissa voit johtaa hyökkäystä taisteluveneestä käsin. Battlefield tarjoaa vapauden tehdä enemmän ja olla enemmän. Hyödynnä omia ja joukkosi vahvuuksia ja johda joukkosi kohti voittoa.Levolution muuttaa taistelun kulun

Vain Battlefieldissa voit kokea Levolution-toiminnon intensiivisyyden ja dramaattisuuden. Ympäristö muuttuu dynaamisesti toimintojesi seurauksena. Pienet muutokset ja tuhot vaikuttavat ympäristöön reaaliaikaisesti. Katkaise rakennuksen sähköt, jotta vihollisesi joutuvat taistelemaan pimeässä. Tai tuhoa pilvenpiirtäjä kivikasaksi. Levolution pätee myös ympäristö- ja ilmastomuutoksiin. Trooppisesta taistelukentästä voi hetkessä tulla vaikeakulkuinen ja raaka myrskyn keskellä. Voit myös tehdä suuria muutoksia ympäristöön kertatoiminnoilla. Tuhoa pato ja jätä läheiset kaupungit tai rakennuksen veden tulvimiksi.

Battlefield 4 -peliä pyörittää seuraavan sukupolven tehokas Frostbite 3 -pelimoottori. BF4 tarjoaa dramaattisen pelikokemuksen häikäilevillä yksityiskohdilla. Koe ensiluokkaiset hahmoanimaatiot ja dynaamiset tuhot sulavalla 60 kuvaa sekunnissa nopeudella.Hahmopohjainen kampanja

Huikean moninpelin lisäksi BF4 tarjoaa intensiivisen, dramaattisen hahmopohjaisen kampanjan. Evakuoi amerikkalaisia VIP-henkilöitä Shanghaista ja johda joukkosi kotiin halki kiivaiden taisteluiden.

Commander Mode

Johda joukkojasi ja käännä taistelun kulku. Vedä liipaisinta, pudota pommi. Commander Mode –pelimoodi asettaa sinut keskelle tilannehuonetta. Hanki käsiisi kriittisiä tietoja ja tee päätöksesi näiden perusteella. Johda tukijoukkoja ja ota käyttöön eri aseita.

Hyökkäys vedellä

Hallitse maata, ilmaa ja merta. BF4 laajentaa taistelua maalta mereen. Koe intensiiviset ja dramaattiset kamppailut taisteluveneestä käsin.

Battlelog

Aina päällä ja aina mukanasi. Pidä taistelukenttä sormenpäittesi ulottuvilla. Löydä uuden ominaisuudet ilmaisella sosiaalisella Battlelog-alustalla. Siirrä taistelut tietokoneelta tai pelikonsolilta älypuhelimeen ja tablet-laitteeseen.

Ei ole mitään vertailukohtaa. Uppoudu vain Battlefield 4 -pelissä löytyvään täysimittaisen sodan kunniakkaaseen kaaokseen.Artikkeli päivitettiin viimeksi: 06.03.2014 09:45:24