http://www.gigantti.fi/INTERSHOP/web/WFS/store-gigantti-Site/fi_FI/-/EUR/ViewUserAccount-UpdateSessionStatus
RAJOITETUN AJAN KAIKKI NETTITILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA
Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Titanfall

Vuoden 2014 kauan odotettu peliuutuus Titanfall on täällä! Call of Duty -sarjan luojat vievät sodankäynnin aivan uudelle tasolle, ja he kehittivät Frontierin maailmaa yli kolmen vuoden ajan suurten salaisuuksien ilmapiirissä. Pelissä käydään taisteluja futuristisessa maailmassa, jossa pienet taistelevat jättiläisiä vastaan, luonnonmukaisuus teollisuutta ja ihminen konetta vastaan. Valmistaudu seuraavan sukupolven moninpeliin intensiivisyyttä huokuvissa taisteluissa.

Pelin takana on Respawn Entertainment -yrityksen Vince Zampella ja Jason West, jotka olivat mukana luomassa myös Infinity Wardia. Pelikehittäjien laajasta kokemuksesta kertoo muun muassa palkittu Call of Duty. Respawn Entertainment ja muut Call of Dutyn takana olevat ammattilaiset yhdistivät voimansa kehittäessään Titanfall-peliä. Odotettavissa on siis eturivin pelikokemus vailla vertaa.

Täysin uusi taistelukokemus

Taistele läpi tulevaisuuden sodankäynnin, jossa viimeisin teknologia mahdollistaa taistelut niin eliittihyökkäyksiä kuin kahdeksanmetristä Titaniakin vastaan. Valitse puolesi kahden vahvan väliltä: The Interstellar Manufacturing Corporation tai The Militia. Hyökkää pilvistä Pilot-hahmona tai pukeudu yhdeksi kolmesta voittamattomasta Atlas, Ogre ja Stryder -titaanista. Titanfall-pelissä kaikki on mahdollista. Liikut tilan äärirajoilla, sillä kaikki fysiikan lait on kumottu. Voit liikkua vapaasti kaikkiin suuntiin, sillä esteitä ole. Mikään ei estä sinua muuttamasta taistelutaktiikkaasi silmänräpäyksessä.Online-moninpeli

Tulevaisuus on tässä ja nyt. Titanfall on edelläkävijä aivan uudentyyppisessä monipelaamisessa. Perinteinen ensimmäisen persoonan taistelupeli viedään aivan uuteen ulottuvuuteen, jossa nopeatempoinen verkkopelaaminen täyttyy sankarillisilla hetkeillä, jotka ovat aiemmin olleet mahdollisia vain kampanjatilassa. Peli on suunniteltu moninpeliksi, joten voit haastaa ystäväsi tai liittyä verkkopeliin lennosta. Ainutlaatuiset innovaatiot tekevät Titanfallista edelläkävijän ja yhden aikamme tunnetuimmista peleistä.Oletko valmis kohtaamaan täysin uudenlaisen pelikokemuksen? ? Ennakkotilaa uusi Titanfall Gigantin verkkokaupasta osoitteessa gigantti.fi. Julkaisupäivä 13. maaliskuuta PC & Xbox One ja 27. maaliskuuta Xbox 360.

Saatavilla PC:lle sekä Xbox One ja Xbox 360 -pelikonsoleille.

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 07.03.2014 14:00:25