http://www.gigantti.fi/INTERSHOP/web/WFS/store-gigantti-Site/fi_FI/-/EUR/ViewUserAccount-UpdateSessionStatus
RAJOITETUN AJAN KAIKKI NETTITILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA
Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

FIFA 14 - huipputason jalkapalloa!

Rakenna peliä keskikentältä käsin ja vaikuta ottelun tempoon entistä tehokkaamin. Fifa 14 on toimintaa ja tarkkuutta täynnä.

Mikä on FIFA 14 Ultimate Team?

EA SPORTS FIFA 14 Ultimate Team (FUT) on jalkapallofanien massiivinen online-yhteisö. Liity mukaan yli 6 miljoonan pelaajan joukkoon ja ota mittaa muista pelaajista. Ansaitse, osta, myy ja vaihda pelaajia muiden Ultimate Team -pelaajien kanssa. Luo ja hallinnoi useita joukkueita ja kisaa muita pelaajia vastaan dynaamisesti päivittyvissä online- ja offline-turnauksissa ja kisoissa.
Jatka peliä Club-sovelluksella

Voit hallinnoida omaa FIFA 14 Ultimate Teamiasi myös ollessasi poissa konsoliltasi. Tämä onnistuu EA SPORTS Football Club -mobiilisovelluksen avulla. Pääset käsiksi Transfer Markettiin, joukkueen ja tiimin kemioiden hallinnointiin, harvinaisten pelaajien esittelyyn ja halutuimpien pelaajavaihtojen hakuun - jolloin sekä sinä että joukkueesi olette valmiina pelaamaan kun palaat takaisin konsolisi ääreen.


FIFA 14

Koe suurten jalkapallo-otteluiden hurmos. Koe pelin jännitys ja ajoitusten tärkeys, kun tähtään pallon kohtia maalia. Uusi Pure Shot -ominaisuus tekee laukomisesta entistäkin autenttisempaa. Jokainen laukausyritys tuntuu aidolta ja täydellistä laukausta seuraa huikea tunne. FIFA 14 tarjoaa mukaansa tempaavat verkko-ominaisuudet ja live-palvelut, jotka liittävät fanit sekä lajin sydämeen että toisiinsa - EA SPORTS Football Clubin avulla. FIFA 14 on jalkapallon sosiaalinen palvelu, jossa fanit kohtaavat, kamppailevat ja jakavat kokemuksia keskenään miljoonien muiden kanssa ympäri maailman.

FIFA 14 julkaistaan PlayStation 3- ja Xbox 360 -konsoleilleArtikkeli päivitettiin viimeksi: 28.04.2014 17:02:02