http://www.gigantti.fi/INTERSHOP/web/WFS/store-gigantti-Site/fi_FI/-/EUR/ViewUserAccount-UpdateSessionStatus
Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

NHL 14 - huippuluokan kiekkokokemus

Koe huippuluokan intensiivinen kiekkokokemus ja vapauta korkeimman luokan kiekkoaggressio, -nopeus ja -taito.

NHL 14 yhdistää parhaat EA SPORTS -teknologiat tarjoten kaikkien aikojen autenttisimman jääkiekkopelikokemuksen. Tunne jokainen karvaus huippuluokan NHL Collision Physics -fysiikkamallinnuksella, joka pohjautuu FIFAn mullistavaan Player Impact Engine -pelimoottoriin.Pudota hanskat ja koe uudenlaiset tappelut Enforcer Engine -pelimoottorilla, joka hyödyntää EA SPORTS Fight Night -teknologiaa. Harhauta vastustajasi uusilla One-Touch Dekes ja True Performance Skating -teknologioilla.

Kovia laukauksia, todellista kamppailua, salamannopeutta ja äärimmilleen viritettyä pelitaitoa. NHL 14 on jääkiekkoa huippuluokassa ja se edustaa EA SPORTS -innovaatioita parhaimmillaan.Peliin sisältyy:

 • NHL Collision Physics
  EA SPORTS FIFA ydinteknologiasta ja kriitikoiden ylistämästä Player Impact Engine -pelimoottorista kehitetty NHL Collision Physics tuo mukanaan isompia ja jännittävämpiä lyöntejä sekä entistäkin realistisempia törmäyksiä. Uusi vasemman ohjaustatin kontrollijärjestelmä tekee ratkaisevien osumien läpiviennistä entistäkin helpompaa.

 • Enforcer Engine
  Jääkiekossa on kirjoittamattomat sääntönsä ja niiden rikkomisella on seurauksensa. Ensimmäistä kertaa NHL -pelisarjan historiassa Fight Night -teknologia tuo mukanaan uuden kolmannen persoonan kokemuksen, fysiikkapohjaisen lyöntien tähtäyksen ja jokaiseen matsiin liittyvät pelaajien kokoerovaikutukset - aikaansaaden kaikkien aikojen autenttisimman ja jännittävimmän kokemuksen.

 • One-Touch Dekes
  Tunne olevasi supertähti uuden entistä herkemmän, vain vasenta tattia ja yhtä nappia käyttävän, harhautussysteemin avulla. Oletpa sitten aloittelija tai kokeneempi pelaaja, uudet kontrollit sallivat nopeammat harhautukset ja vaistonvaraiset yhdistelmät luoden enemmän kikkoja kuin koskaan aikaisemmin.

 • Live the Life-moodi
  ''Be a Pro'' -uramoodin uuden version avulla, sekä jäällä että sen ulkopuolella, jokainen valintasi vaikuttaa urheilijan uraan. Vietä aikaa joukkuetovereidesi kanssa hallin ulkopuolella. Ota osaa media haastatteluihin. Jokainen valintasi vaikuttaa siihen, millainen suhde sinulla on faneihisi, joukkuetovereihisi sekä valmennusportaaseen. Ja tätä kautta myös siihen, miten taitosi kehittyvät.Artikkeli päivitettiin viimeksi: 12.03.2014 14:56:39