Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Striimaus ja tallennus tekee pelaamisesta entistä hauskempaa

Tallenna ja suoratoista omia pelivideoita

Striimaus ja tallennus on kasvattanut suosiotaan pelimaailmassa. YouTube-käyttäjät, kuten PewDiePie, Werster ja Epicnamebro ovat nousseet verkon kirkkaimmiksi tähdiksi ja heidän pelivideoillaan on miljoonia seuraajia. Myös Gigantti tarjoaa erilaisia laitteita pelien kuvan ja äänen taltiointiin ja suoratoistoon suosituissa striimauspalveluissa. Luo omia pelivideoita, lisää niihin kommenttiraidat ja suoratoista ne laadukkaina HD-tasoisina videoina eri palveluissa.
Tallenna ja suoratoista live-kuvaa Elgatolla” Recording1

Elgato laadukkaille videoille

Elgato videotallentimen avulla voit tallentaa pelileikkeet HDMI-liitännän kautta ja suoratoistaa ne live-kuvana Full HD 1080p -laatuisina. Tallennin on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat ikuistaa omien suosikkipeliensä ikimuistoisimmat hetket. Olisi harmi jättää tallentamatta juuri se hetki, kun loistat yllättävällä Zergling-rushilla Starcraft 2:ssa tai onnistut laukaisemaan täydellisen headshotin CS:GO:ssa?

Elgato-videotallentimen mukana tulee älykäs ohjelmisto, joka mahdollistaa takautuvan tallennuksen peleille. Näin yksikään hetki ei jää tallentamatta, vaikka unohtaisit laitteen käynnistyksen pelin alkuvaiheissa. Ohjelmisto mahdollistaa myös videoiden editoinnin kuvanmuokkausohjelmilla ja musiikkiraitojen lisäämisen. Elgato-laitteisto mahdollistaa PC-pelin live-striimauksen. Videotallentimet ovat yhteensopivat myös eri pelikonsoleiden kanssa, kuten Xbox One, PlayStation 4 ja Nintendo Wii U.

Razer mikrofonit

Mikrofonit kristallinkirkkaalle äänelle

Razer, Blue tai Turtle Beach mikrofonien avulla voit lisätä omia kommenttiraitoja pelivideoihin (tai nauhoittaa ääntäsi pelin aikana) korkealla äänenlaadulla. Gigantti tarjoaa mikrofoneja, jotka soveltuvat erinomaisesti live-striimaukseen eri suoratoistopalveluissa, kuten Twitch ja YouTube. Mikrofonit tuottavat videoillesi saman korkealuokkaisen äänen, jonka kuulet YouTube-käyttäjä PewDiePien ja muiden suosikkien videoissa.

Razerin pelimikrofonit on suunniteltu erityisesti äänen suoratoistoon. Pelaamiseen räätälöidyt mikrofonit tallentavat äänen studiolaatuisena ja tarjoavat laajat säätömahdollisuudet täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Razer-tuotteiden lisäksi löydät Gigantista mikrofoneja useilta eri valmistajilta, joille pelaaminen on totisinta totta.

Turtle Beach Stream -mikrofoni

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 12.12.2016 13:51:38

Tuote

Tuotekategoria

Merkki

Uutisia, vinkkejä ja ohjeita

Myymälä