Ohita
Suoratoistopalvelut - Viaplay - Suoratoista elokuvia ja sarjoja -banneri, jossa on Viaplay-logo

Viaplay Leffat ja Sarjat

Suoratoista sarjoja ja elokuvia tai lataa ne ja katso offline-tilassa

Viaplaysta löytyy sisältöä jokaiselle. Suoratoista huippuluokan elokuvia, sarjoja ja urheilua. Valitse Viaplay Leffat ja Sarjat 6 tai 12 kuukaudeksi. Palvelusta löytyy aina jotain uutta katsottavaa ja kiinnostavia elokuvia ja sarjoja kaikille.

Nuori tyttö kuulokeet päässään katsoo tablettia

Mikä on Viaplay?

Viaplayn äärelle koko perhe voi kokoontua katsomaan draamaa, toimintaa, romanttisia komedioita tai vaikkapa rikossarjoja. Voit katsoa suoratoistona tai ladata ja katsoa offline-tilassa. Katso Viaplayta osoitteessa viaplay.fi tai puhelimella, tabletilla, älytelevisiolla ja pelikonsolilla Viplay-palvelun kautta. Palvelun löydät sovelluskaupasta nimellä Viaplay. Palvelu on myös katsottavissa Viaplay-digiboksilla.

Katso menestyssarjat ja uppoudu Viaplay Originals-sarjoihin. Perheen pienimmät viihtyvät Ryhmä Haun, Fixin ja Nickelodeon-huippusarjojen edessä. Lasse Kreikassa-elokuvan kommellukset saavat varmasti suupielet ylös.

Äiti ja tytär katsovat älypuhelinta sohvalla

Viaplay Leffat ja Sarjat

Viaplay Leffat ja Sarjat-tilauksella saat 6 tai 12 kuukaudeksi valtavan valikoiman elokuvia ja sarjoja sekä lasten suosikkeja, jotakin jokaiselle! Saat Pohjolan parhaan viihteen sekä paljon kotimaista sisältöä, jota voit katsoa suoratoistona tai offline-tilassa. Tilaus sallii sisällön suoratoiston kahdella laitteella samanaikaisesti ja toimii koko EU:n alueella.

Peiton alla oleva tyttö katsoo ohjelmia puhelimestaan hymyillen

Aktivoi koodisi ja aloita Viaplayn katsominen:


1. Mene sivuille viaplay.fi/gigantti
2. Täytä oma koodisi
3. Rekisteröi uusi tili

Ehdot:

Ehdot: Koodilla saat Viaplayn 6 tai 12 kuukauden ajan hintaan 0 €.* Koodi löytyy Gigantin kuitiltasi. Koodi on lunastettavissa kolmen (3) kuukauden ajan ostopäivästä, joka löytyy kuitiltasi.

Etu koskee uusia Viaplay -asiakkaita. Etua ei voi yhdistää olemassa oleviin tilauksiin. Vain yksi koodi per asiakas. 

Rekisteröidessäsi tilin, sinun tulee lisätä tilaukseen voimassaolevan luottokortin tiedot. Etujakson aikana luottokortiltasi ei veloiteta maksuja. Etujakson jälkeen Viaplay tilaus jatkuu normaalihintaan 12,99 €/kk, ellet peruuta tilausta ennen jakson päättymistä. Ei sitovaa määräaikasuutta, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Huom! Kertaostokset (vuokra- ja ostoelokuvat sekä PPV-tapahtumat) eivät sisälly kuukausitilaukseen.

*Viaplay 6 kk arvo 77,94 € ja 12 kk arvo 155,88 €

Aloita suoratoisto Viaplaylla:

Lue lisää
   
   
   
   
   
   
   

Lue lisää aiheesta: