Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Maksutavat

Apple Pay

Voit nyt maksaa Apple Paylla verkkokaupassamme. Voit käyttää Apple Payta maksamiseen yhteensopivalla iPhonella, iPadilla tai Macilla. Lue lisää Apple Paysta ja yhteensopivista iPhone-, iPad- ja Mac-malleista täältä.

Verkkokaupassamme

Kotimaiset pankit (OP, Nordea, Danske bank, S-Pankki, POP, Aktia, Ålandsbanken, Säästöpankki, OmaSP ja Handelsbanken) luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard), Apple Pay, Klarna lasku ja -osamaksu sekä PayPal.

Myymälässä

Käteinen, debit-kortti, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Diners club, Maestro, Apple Pay, Aktiiviraha ja lahjakortti.

Puhelinmyynnissämme

Kotimaiset luottokortit (Visa, Visa electron, Mastercard), debit-kortit sekä lasku.

Lahjakortti

Voit ostaa Gigantin lahjakortteja kaikista myymälöistämme. Lahjakortin saajan ei ole pakko käyttää koko summaa kerralla - lahjakortti toimii ikään kuin tilinä, jossa rahat säilyvät tallessa seuraavaa ostokertaa varten. Lahjakortin saldon voi tarkistaa myymälässämme. Lahjakortit eivät sovellu maksutavaksi verkkokaupassamme. Kannattaa muistaa, että ilmoittaessasi lahjakortin saajan sähköpostin oston yhteydessä, lahjakortin saaja saa tapahtumasta tiedon sähköpostitse.