Logo Gigantti

Tietoa, tuoteuutuuksia ja kampanjoita

Rautainen ote kaukosäätimestä
Nykypäivän televisioissa on paljon kehittyneitä toimintoja, joiden käyttöönotto voi tuntua haastavalta ja aikaa vievältä. Oletko epävarma mihin kaikki erilaiset kaapelit tulee yhdistää? Tuntuuko oikeiden asetusten löytäminen mahdottomalta tehtävältä? Ei huolta! Gigantin Käyttövalmis TV -palvelun avulla säästät aikaa ja vältyt turhautumiselta. Pidämme huolta siitä, että saat parhaan mahdollisen katseluelämyksen heti ensimmäisellä katselukerralla.
Lue lisää
KNOWHOW Tietojen palautus - älä vaivu epätoivoon
Tiedämme kaikki sen epätoivoisen tunteen, kun tärkeät tiedostot tai kuvat ovat yhtäkkiä kadonneet kuin tuhka tuuleen. Tiedosto on poistettu epähuomiossa tai kiintolevy tai muistikortti on hajonnut. Useimmissa tapauksissa kuvat, tiedostot ja musiikki voidaan pelastaa. Gigantin Tietojen palautus -palvelu auttaa palauttamaan kadonneet tiedostosi.
Lue lisää
Gigantti pitää tietokoneesi ajan tasalla
Uusi tietokone on varustettu toinen toistaan kehittyneemmillä toiminnoilla ja tarjoaa laajemmat käyttömahdollisuudet. Useista tietokoneista löytyy mm. suojattu sisäänkirjautuminen kasvojen- tai sormenjälkitunnistimen avulla, monipuoliset ominaisuudet viihdekäyttöön sekä yhä laajemmat tallennusmahdollisuudet. Tietokonemaailman nopeasti kehittyvät teknologiat voivat kuitenkin tehdä uuden tietokoneen asennuksesta ja sen toimintojen mukauttamisesta odotettua haastavampaa.
Lue lisää
Apua lähempänä kuin arvaatkaan
Uuden puhelimen käyttöönotto ja käyttö saattaa tuottaa haasteita niin kokeneille konkareille kuin ensipuhelimen omistajalle. Olipa kysessä Samsung, Nokia, Apple tai esimerkiksi Huawei, me Gigantilla tunnemme puhelimet ja autamme mielellämme. Valitse Älypuhelimen huolenpitopalvelu ja henkäise helpotuksesta.
Lue lisää
Oikeaan suuntaan Gigantin avulla
Kartanluku ja loputtomat keskustelut parhaasta ajoreitistä ovat mennyttä aikaa. Enää ei tarvitse arvailla, tuleeko mutkan jälkeen kääntyä oikealle vai vasemmalle, tai etsiä oikeaa tasoristeystä päästäkseen määränpäähän. Monipuolisten GPS-navigaattoreiden ansiosta ajoreittien valinta ja seuraaminen käy helposti riippumatta siitä, ajatko kotimaan kamaralla tai lähdet pidemmälle autolomalle vieraaseen maahan. Anna navigaattorin suunnistaa puolestasi ja nauti ajomatkoista ilman turhaa stressiä.
Lue lisää
Pidä huolta tärkeimmistä muistoistasi
Vieläkö muistat lomamatkasi vuodelta 2013? Auringonlasku kauniina kesäiltana tai puiden värikkäinä hehkuvat lehdet sateisena syyspäivänä? Vai hävisivätkö muistosi kadotetun matkapuhelimen mukana? Gigantin pilvipalvelussa kaikki muistosi säilyvät varmassa tallessa tilanteesta riippumatta.
Lue lisää
Poista  Etsi iPhoneni / iPadini -toiminto käytöstä
Lue lisää
Tuotearvostelusi antaa meille arvokasta palautetta kehittäessämme tuotevalikoimaamme. Samalla voit auttaa muita asiakkaita ostopäätöksen teossa.
Lue lisää
Gigantin Valokuvapalvelu
Lue lisää

Gigantti Outlet

29.04.2014
Lue lisää
Loading

Merkki

Tuotekategoria

Tuote

Myymälä

Uutisia, vinkkejä ja ohjeita