Logo Gigantti

Tietoa, tuoteuutuuksia ja kampanjoita

Seuraa toimitusta

06.12.2013
Tältä sivulta voit kätevästi seurata tilauksesi toimitusta ilman soittoa asiakaspalveluun.
Lue lisää

Maksutavat

04.12.2013
Lue lisää

Yleiset kysymykset

05.12.2013
Jos tuotteiden kanssa on ongelmia, voi ensimmäisen vikahaun usein suorittaa itse. Ohessa tietoa yleisimmistä kysymyksistä. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Lue lisää
Gigantti vastaa ostamasi tuotteen takuusta ja tuotteeseen liittyvistä reklamaatioista. Valmistajat puolestaan ovat vastuussa tuotteiden huolto- ja tukipalveluista.
Lue lisää
Ohessa vinkkejä ja ohjeita kotiteatterin asennukseen. Varmista laadukas tilaääni tilaan kuin tilaan.
Lue lisää
Yksityishenkilönä voit koska vain jättää käytetyt elektroniikkatuotteet myymälämme kierrätyspisteeseen maksutta – riippumatta siitä mistä tuote on ostettu. Varmistamme, että laite kierrätetään oikeaoppisesti ja mahdollisimman ympäristöystävällisesti.
Lue lisää
Kun ostat uutta, vanhasta tavarasta tulee usein ongelma. Sekä pienistä matkapuhelimista että suurista jääkaapeista löytyy ympäristölle haitallisia aineita. Yhdessä voimme huolehtia ympäristöystävällisestä kierrätyksestä.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

11.04.2014
Lue lisää
Tarjoamme eri palveluita ja apua tuotteiden käytössä. Ohessa yleisiä kysymyksiä palveluistamme. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Lue lisää

Henkilötiedot

04.12.2013
Varmistamme henkilötietojen turvallisuuden. Rekisteröi oma käyttäjäprofiili sivuillemme ja voit tehdä ostoksia rauhassa. Sivuillamme käytetään myös evästeitä.
Lue lisää
Loading