Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Kameratarvikkeet

  • Kameralaukku suojaa kameraa matkalla ja helpottaa sen mukana kuljettamista. Laukuissa on usein lisätaskut tarvikkeille, kuten muistikortille ja lisäakulle. Ergonomisesti muotoillut kameralaukut on helppo kantaa ja miellyttävä käyttää. Saat myös nostettua kameran laukusta vaivattoman nopeasti, eivätkä tärkeät hetket jää kuvaamatta. Kamerahihna on oiva valinta silloin, kun halutaan pitää kamera käden ulottuvilla. Kamerahihnat on ergonomisesti muotoiltu, ja niitä on saatavilla malleissa.

  • Kolmijalka

    Tarvitsetko vakaan alustan muotokuvien tai maisemakuvien taltioimiseen? Kolmijalka tarjoaa tukevan alustan kaikenlaiseen kuvaukseen. Kompaktit ja kevyet jalustat on helppo kantaa mukana. Valitse omalle kameralle ja omiin kuvaustarpeisiin sopiva jalusta usean eri mallin väliltä. Jalustoja on saatavilla erikorkuisina ja ne sopivat eri painoisille ja -kokoisille kameroille.

  • Muistikortti

    Muistikortti tarjoaa kätevästi lisää tallennustilaa innokkaille valokuvaajille. Muistikortin täyttyminen voi olla ikävä asia, jos olet keskellä elämääsi mahtavinta retkeä. Muistikortteja on olemassa useita eri kokoja. Kortin tallennustila ratkaisee, montako kuvaa ja paljonko videoita saat tallennettua. Videot vaativat usein enemmän tallennustilaa. Muistikortteja löytyy myös eri nopeusluokissa. Voit valita kortin, joka on suunniteltu HD-videoiden ja korkearesoluutioisten kuvien tallennusta varten.

  • Suodatin objektiiville

    Ulkona, sisällä, maisemat, muotokuvat, auringonvalo, luonto, lähikuvat. Valokuvia voi ottaa useassa eri muodossa eri ympäristöissä, olit sitten innokas lomakuvaaja tai valokuvaharrastelija. Oikeanlainen objektiivi ja siihen sopivat suodattimet varmistavat parhaan mahdollisen kuvanlaadun joka tilanteessa. Valittavana on useita eri suodattimia, jotka luovat kuviin erilaisen tunnelman. Voit valita mm auringon ultraviolettivaloa suodattavan UV-suodattimen, suodattimen joka himmentää kirkasta valoa tai polarisaatiosuotimen, jonka avulla kontrastit näkyvät entistäkin selkeämmin.