Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Meiltä saat kattavimmat asennuspalvelut!

Gigantista saat tuotteet käyttöösi helposti. Asennamme ja päivitämme tuotteet käyttövalmiiksi olipa kyseessä sitten puhelin, pelikonsoli, tietokone tai vaikka jääkaappi vesiliitännällä! Ohessa lisätietoa käyttövalmis-asennuksistamme ja alla tietoa kodinkoneiden toimituksista ja asennuksista:


Markkinoiden kattavimmat kotiinkuljetus- ja asennuspalvelut netissä!

Meiltä saat tilattua laitteet kotiin kannettuna ja valmiiksi asennettuna. Olipa kyseessä sitten televisio olohuoneeseesi, integroitu astianpesukone keittiöösi tai vaikkapa pyykinpesukone mökillesi. Koko maan kattava palveluverkostomme toimittaa ja asentaa laitteet valitsemanasi päivänä ja ajankohtana nopeasti ja ammattitaidolla. Lisäksi viemme halutessasi vanhat laitteesi asianmukaisesti kierrätykseen. Lue lisää kierrätyksestä.

92% asiakkaistamme ovat joko tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun kotiinkuljetuksissa. Katso oheisesta taulukosta asennuspalveluiden kattavuusesimerkkejä meidän ja toisten alamme toimijoiden verkkokaupoissa. 

palvelutaulukko

Kotiinkuljetus- ja asennuspalvelut muita edullisemmin!

Haluamme varmistaa, että saat kattavat palvelumme käyttöösi edullisesti. Hinnat ovat samat koko Suomeen.

Säästyt painavien kodinkoneiden kuljettamiselta ja niiden asennuksen kanssa pähkäilyltä, kun annat ammattilaistemme hoitaa työn puolestasi. Sen olemme tehneet sinulle helpoksi ja edulliseksi! Oheisen taulukon avulla voit vertailla esimerkkejä alamme toimijoiden tarjoamista palveluista ja niiden hinnoista verkossa.

hintataulukko