Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Beats tekee suosikkimusiikistasi entistä parempaa

Älä anna huonolaatuisten kuulokkeiden pilata hyvää musiikkia. Maailmankuulu Beats esittelee sarjan kuulokkeita, jotka nostavat musiikin kuuntelun uuteen ulottuvuuteen. Kolmannen sukupolven langattomat Beats-kuulokkeet tarjoavat äänenlaadun vailla vertaa. Tee kuin Christiano Ronaldo, Neymar, Serena Williams ja monet muut – valitse Beats.

Uppoudu musiikin lumoavaan maailmaan

Solo 3 Wireless on todellinen kruununjalokivi uusien Beats-kuulokkeiden joukossa. On-ear-malliset kuulokkeet ovat ohuet ja virtaviivaiset. Kuulokkeet tarjoavat uskomattoman laadukkaan äänimaailman, joka tekee suosikkimusiikistasi entistä parempaa. Korvakupit sulkevat ulkomaailman äänet pois, luoden entistä vaikuttavamman äänenlaadun.
Kuulokkeet ovat käytössä erittäin mukavat jopa pitkään kuunneltaessa. Solo 3 Wireless -kuulokkeissa on jopa 40 tunnin akunkesto ja ne ovat saatavilla useissa eri väreissä.

Beats Solo 3 Wireless

 PowerBeats 3

Powerbeats – suunniteltu liikkumaan

On-ear-malliset Powerbeats 3 -kuulokkeet ovat erittäin mukavat käytössä ja mahdollistavat musiikin kuuntelun jopa vauhdikkaassa menossa. Kuulet musiikin aikaisempaa paremmin, koska kuulokkeet asettuvat ergonomisesti korvalle. Täydellinen istuvuus – entistä parempi ääni.
Powerbeats 3 -kuulokkeet kestävät myös vettä, joten ne sopivat täydellisesti urheiluun ja liikkuvaan elämään. Älykkäät toiminnot, kuten RemoteTalk, mahdollistavat kuulokkeiden entistä monipuolisemman käytön.


Beats X – langatonta ulottuvuutta parhaimmillaan

Uudet Beats X Wireless -kuulokkeissa yhdistyvät täydellinen äänenlaatu, langattomuus ja käyttömukavuus. Täydelliset kuulokkeet arjen melskeessä.
Tee elämästäsi langatonta niin kotona, töissä kuin ulkona. Kuuntele musiikkia laadukkaasti ja langattomasti jopa 8 tuntia yhdellä latauskerralla.

Gigantista löydät kattavan valikoiman Beats-kuulokkeita ja lisätarvikkeita.

 Beats X Wireless

Lisätarvikkeet Beats-kuulokkeisiin:

Ei tuotteita

Beats by Dr. Dre USB-latauskaapeli
BEATSUSBCABLE
Beats by Dr. Dre USB-latauskaapeli
24,90
 
 
  • Beats by Dr. Dre USB -latauskaapeli
  • USB Mikro B - USB A -liittimet
  • USB 2.0 -liitäntä