Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

KOMP - helppoa yhteydenpitoa

Kuinka tärkeää sinulle on yhteydenpito isovanhempiisi? Entä miten tärkeää ajattelet sen olevan heille? KOMP on kommunikaatiolaite, jonka avulla perhe ja ystävät voivat jakaa kuvia ja kuulumisia keskenään sekä soittaa videopuheluita. KOMP-sovelluksen (saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin) kautta jaat helposti arjen hetket. Anna kaikille perheenjäsenille sukupolvesta riippumatta mahdollisuus osallistua päivittäiseen yhteydenpitoon, jotta ikäihmisten ei tarvitse tuntea oloaan yksinäiseksi.
Tuotekuva KOMP-tietokoneesta, jossa on meneillään videopuhelu

Monet ikäihmiset ovat yksinäisiä

Monet ikäihmiset tuntevat olonsa yksinäiseksi, vaikka heillä olisi ympärillään lapsia, lapsenlapsia ja lapsenlapsenlapsia. Perheiden arki on kiireistä, eikä yhteydenpitoon aina riitä aikaa. Unohdatko sinä toisinaan läheisesi?

Tuotekuva KOMP-tietokoneesta, jossa on meneillään videopuhelu

Kamppailu yksinäisyyttä vastaan

On luonnollista, että toimintakyky muuttuu ikävuosien karttuessa ja uusien teknologioiden käyttäminen voi tuntua vaikealta. Yksi asia pysyy kuitenkin ennallaan: yhteydenpito sukulaisiin ja ystäviin on tärkeää. Siksi No Isolation -yritys on kehittänyt KOMP-kommunikaatiolaitteen, joka tekee sukupolvien välisestä yhteydenpidosta helppoa. Sinun ei enää tarvitse potea huonoa omaatuntoa.

Tuotekuva KOMP-tietokoneesta, jossa on meneillään videopuhelu

Jaa kuulumisia ja ole läsnä

Yhden näppäimen KOMP soveltuu iäkkäämmälle sukupolvelle. Sen ansiosta voit helposti jakaa kuulumisia, kuvia ja videoita, jotka jakaisit sosiaalisessa mediassa kuten Facebookissa, Instagramissa tai Snapchatissa. Tutustuta vanhempasi tai isovanhempasi uuteen 21. vuosisadan teknologiaan – aikaisempia tietotekniikkataitoja ei tarvita. KOMP-laitteen avulla torjut yksinäisyyttä, sillä koko perhe voi pitää yhteyttä ja vahvistaa sukupolvien välisiä siteitä.

Tuotekuva KOMP-tietokoneesta, jossa on meneillään videopuhelu

Turvallinen videoyhteys ja tietojen tallennus

Yksityisyydensuoja on No Isolation -yritykselle tärkeää – yritys haluaa varmistaa, että KOMP-laitteen käyttäjät tuntevat olonsa turvalliseksi. Siksi laitteessa ei ole pitkäaikaista tietojen säilytystä. KOMPin avulla voit jakaa arjen pienet ja suuret hetket. Kuvia säilytetään vain valitsemasi aika, eikä videopuheluita tallenneta. Suoratoistaminen on salattua. Se tarkoittaa, että kukaan toinen KOMP-käyttäjä tai sovelluskäyttäjä ei pääse käsiksi suoratoistamaasi sisältöön.

995
 
Vertaile
Lisää ostoskoriin
 
  • Kommunikaatiotietokone senioreille
  • Viestit, kuvat sekä videopuhelut
  • 8 Mpx kamera
Lue lisää No Isolation KOMP kommunikointilaite
Tuotekuva KOMP-tietokoneesta ja sen näppäimestä

Helppo käyttää

Kosketusnäytön käyttäminen voi kuivien sormenpäiden ja alentuneen hienomotoriikan takia olla vaikeaa. KOMP-tietokoneessa ei ole kosketusnäyttöä, vaan tietokonetta ohjataan kätevästi yhdellä painikkeella. Kun tietokone on päällä, ilmestyvät koneelle lähetetyt kuvat vuoronperään näytölle.

Ääni kuuluu selvästi, ja lisäksi näet ihmiset, joiden kanssa puhut. Tämän ansiosta on helpompi ymmärtää, mitä he sanovat.

KOMP-tietokonetta on helppo ohjata ison näppäimen ansiosta, eikä sen käyttäminen vaadi monimutkaista opettelua. Asennus tapahtuu KOMP-sovelluksessa WiFi-yhteyden tai Bluetoothin avulla. Sovellus on saatavissa sekä App Storesta että Google Play -sovelluskaupasta.

 Tuotekuva KOMP-tietokoneesta, jossa on meneillään videopuhelu

Mitä mieltä käyttäjät ovat?

No Isolation -yritys teki kesä–marraskuussa 2017 pilottitutkimuksen, jossa selvitettiin, miten KOMP voi lisätä yhteydenpitoa perheissä. Testijakson aikana lähetettiin yli 2000 valokuvaa ja viestiä. Lopputulos on, että KOMP lisää päivittäistä yhteydenpitoa ja tekee niin arkisten kuin tärkeiden hetkien jakamisesta helpompaa.
Gigantti arvioi, että KOMP-tietokoneen voi ostaa Gigantista elokuusta 2018 alkaen.
Lue lisää Gigantin tuotteista: