Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Acer swift 3 laptop

Acer Swift 3 - ultraohut kannettava, joka kulkee mukanasi kaikkialle

Tyylikäs ja erittäin ohut Acer Swift 3 -kannettava kulkee mukanasi kaikkialle. Kevyt ja ohut kannettava yllättää suorituskyvyllään ja pitkällä akunkestollaan. Tutustu Acer Swift 3 kannettavan tietokoneen ominaisuuksiin ja osta omasi Gigantista.
Acer Swift 3

Kevyt, älykäs ja tyylikäs

Kevyt Acer Swift 3 on valmistettu premium-luokan materiaaleista. Tyylikäs täysmetallinen rakenne ja älykkäät ominaisuudet tekevät kannettavasta varman valinnan laatutietoiselle.

Acer Swift 3

Pieni mutta suorituskykyinen

Pienestä koostaan huolimatta Acer Swift 3 -kannettava on täynnä vaikuttavaa suorituskykyä. Korkealaatuiset komponentit varmistavat sujuvan toimivuuden niin tehokkaassa työskentelyssä kuin viihdekäytössä.

Acer Swift 3

Koko maailma hyppysissäsi

Acer Swift 3 on varustettu sormenjälkilukijalla, joka tekee sisäänkirjautumisesta nopeaa ja turvallista. Windows Hello -ominaisuus tunnistaa sinut välittömästi. Voit aina säilyttää PIN-koodisi varavaihtoehtona.

Acer Swift 3

Kestävä ja kirkas näyttö

Kestävä Full HD IPS Corning® Gorilla® Glass -näyttö tarjoaa erittäin terävän ja yksityiskohtaisen katselukokemuksen. Corning Gorilla -lasi tarjoaa ekstrasuojaa naarmuilta ja kolhuilta. Nauti sisällöstä entistä laadukkaammin!

Lue lisää Gigantin tuotteista: