Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Gigantin myymä Epoq Shaker -malliston keittiö

Ota arki haltuun

Siivous, ruoanlaitto, pyykinpesu ja silitys eivät ole ihan jokaisen mielipuuhaa – mutta niistäkin voi nauttia, kun keittiö, kodinhoitohuone ja koko koti on suunniteltu toimivaksi. Ota arki haltuun näiden vinkkien avulla!
#

Hyvin suunniteltu keittiö on puoli ruokaa

Ruoanlaiton ei tarvitse olla hankalaa. Hyvin suunniteltu ja varusteltu keittiö ja oikeat välineet ovat kaiken A ja O ja tekevät kokkaamisesta vaivattomampaa. Säästä aikaa ja löydä kokkaamisen ilo näillä vinkeillä.
Epoq Fasett -malliston kodinhoitohuone

Vinkkejä pyykkivuorten valloittamiseen

Kesälomien jälkeen alkava arki on erinomainen aika ottaa käyttöön uusia, arkea helpottavia rutiineja. Yksi näistä on tehokkaampi pyykinhuolto. Kerromme, miten saat pyykkikaaoksen hallintaan.
Silitysrauta kaapistosta ulosvedetyn silityslaudan päällä.

Silitysopas – hyvästit rypyille

Eikö vanha silitysrauta toimi ja vaatteet alkavat jo rypistyä - on siis aika ostaa uusi. Lue Gigantin vinkit silitysraudan valintaan ja silitykseen ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva laite.
Nainen imuroi mattoa johdottomalla varsi-imurilla koiran seistessä vieressä.

Varsi-imurien vallankumous

Nyt on aika päästä lopullisesti eroon johdoista, letkuista ja pölypusseista - nykyajan varsi-imureissa riittää tehoa ilman niitäkin. Tutustu oppaaseemme, jonka avulla johdottoman varsi-imurin valinta on helpompaa.
Koodilla avattava älylukko ulko-ovessa.

Älylukon hyödyt ja turvallisuus

Älylukko on yksi tärkeimmistä älykodin elementeistä ja samalla turvallisuutta sekä arjen sujuvuutta lisäävä laite. Voit avata oven tai tarkistaa, menikö se varmasti lukkoon – suoraan älypuhelimestasi.