Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Beats Studio3 - langattomat kuulokkeet

Langattomat Beats Studio3 -kuulokkeet tarjoavat upean äänenlaadun ja jopa 22 tunnin akunkeston. Helppo hallittavuus suoraan korvakupista tekee musiikin hallitsemisesta vaivatonta. Pure ANC -melunpoistotekniikka varmistaa, että kuulet musiikin ilman häiriöitä ja ikoninen Beats-muotoilu kääntää katseet.

Pure adaptive noise cancelling (Pure ANC)

Koe musiikki ilman häiriöitä. Pure adaptiivinen melunpoisto varmistaa, että kuulet musiikin niin kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Kuulokkeet sulkevat häiritsevän taustamelun myös silloinkin, kun et kuuntele musiikkia. Nauti musiikista ilman häiriöitä, milloin ja missä vain. Pure ANC asettaa uuden standardin melunpoistotekniikalle.

 Beats Studio3 langattomat kuulokkeet
 Beats Studio3 langattomat kuulokkeet

Pitkä akunkesto

Sisäänrakennettu Li-ion-akku varmistaa jopa 22 tunnin musiikin kuuntelun Pure ANC aktivoituna. Ilman melunpoistoa, voit kuunnella musiikkia jopa 40 tuntia. Langattomien kuulokkeiden pikalatausominaisuus tarjoaa 3 tunnin musiikin kuuntelun vaivaisella 10 minuutin latauksella.

Apple W1 -siru

Uraauurtava Apple W1 -siru tekee Beats Studio3 -kuulokkeiden ja iPhonesi pariliitoksesta entistä nopeampaa ja varmempaa – yhdellä napin painalluksella. Langattomat Beats Studio3 -kuulokkeet voidaan liittää laitteisiin nopealla Bluetooth-yhteydellä.