Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Integroitavat kodinkoneet, jotka erottuvat edukseen

Bosch Accentline Carbon Black

Bosch Carbon Black on ainutlaatuinen ja tyylipuhdas kodinkonesarja, joka sisältää kalusteisiin sijoitettavat uunit, lämmityslaatikot, liedet, höyryuunit, liesituulettimet, mikroaaltouunit ja kahvinkeittimet. Kodinkoneiden käyttö on helppoa niiden intuitiivisten ominaisuuksien ansiosta. Älykäs sensoritekniikka tulee avuksi ruoanlaitossa ja varmistaa täydellisen lopputuloksen.
 Bosch accentline=

Design - Carbon black Bosch

Uuden korkealuokkaisen accent line -sarjan Carbon black vangitsee huomion pelkistetyllä muotoilullaan. Puhdas esteettisyys kohtaa innovatiivisen teknologian. Pelkistetty äärimmilleen. Mustan lasin ja mustan harjatun teräksen vuorovaikutuksen yksityiskohdat erottuvat tyylikkäästi.

 Bosch accentline=

Bosch erillisuunit

Carbon black-sarjaan kuuluvat käyttötilavuudeltaan jopa 71 litran erillisuunit ja pienemmät kompaktiuunit. Integroivat Bosch-uunit ovat täynnä toinen toistaan älykkäämpiä ominaisuuksia, joiden avulla valmistat helposti herkullisia aterioita ja leivot leipää ammattilaisten tavoin. Esittelemme kaikki uunien ainutlaatuiset toiminnot tässä artikkelissa.

Bosch VarioStyle saatavana myös Carbon black -värissä

Kun uusi musta on... musta

Bosch Vario Style -jääkaappipakastin on saatavana myös tyylikkäänä mustana, jonka ansiosta kylmälaitteesi sopii täydellisesti yhteen Boschin kalusteisiin sijoitettavien AccentLine Carbon black -kodinkoneiden kanssa. Tyylikäs, moderni ja ainutlaatuinen Vario Style -jääkaappipakastin mahdollistaa kylmälaitteen ovien värin vaihtamisen hetkessä ilman työkaluja! Vario Style -etupaneelit ovat saatavana 20 ihastuttavassa värissä. Edistynyt jääkaappipakastin on varustettu uusimmilla ominaisuuksilla, kuten FreshSense- ja NoFrost-teknologioilla sekä useilla lämpötila-alueilla, joiden ansiosta elintarvikkeet säilyvät tuoreena pidempään.

Bosch Vario Style -jääkaappipakastin tarjoaa 20 eri väristä etupaneelia

Valitse suosikkivärisi

Kylmälaitteiden etupaneelit ovat saatavana 186 ja 203 cm kokoisina. Boschin valmistamien, korkealaatuisten etupaneelien avulla teet jääkaappipakastimesta juuri sinun tyylisi ja keittiöösi sopivan. Laaja värivalikoima kattaa mm. värit tummanruskea, mattamusta ja turkoosinsininen. Ovipaneelin vaihtaminen käy nopeasti muutamassa minuutissa ilman työkalujen tarvetta.


Lue lisää Bosch Vario Style -jääkaappipakastimesta

 Bosch accentline=

Home Connect

Home Connect -toiminto muuttaa uunisi keittokirjaksi, sillä pääset mobiililaitteellasi tutustumaan valtavaan valikoimaan erinomaisia ruokaohjeita, jotka voit antaa suoraan uunillesi. Voit myös tallentaa ne Home Connect -sovellukseen, jotta ne ovat helposti käytettävissäsi myöhemmin.

 Bosch accentline=

Perfect Roast - täydellinen paisti yhdellä napinpainalluksella

Olipa kyseessä kalkkunan paistaminen, lampaan viulu tai mehevä lohi - PerfecRoast -paistomittarilla on ammattikokin tietotaito, ja vielä paljon edullisemmin. Kolme erittäin herkkää mittauspistettä auttaa tunnistinta määrittämään ruoan sisälämpötilan asteen ja sekunnin tarkkuudella. Maksimimittaustarkkuus saadaan asettamalla paikalleen kaikki kolme tarvittavaa mittauspistettä täydellisen paistotuloksen varmistamiseksi. Toinen etu on, että PerfectRoastia voidaan käyttää yhdessä mikroaaltojen ja Added Steam -toiminnon kanssa.

 Bosch accentline=

Assist Funktion - apukokki aina vierelläsi

Joistakin resepteistä et vain löydä tarkkaa lämpötilaa tai kypsennysaikaa, varsinkin kun kokeilet ohjetta ensimmäistä kertaa. Automaattiset uuniasetukset, kuten Assist-toiminto, voivat silti varmistaa täydelliset tulokset. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi ruokalaji ohjauspaneelista, ja uuni säätää automaattisesti optimaalisen uunitoiminnon, lämpötilan ja paistoajan. Täydellinen tulos nappia painamalla.

 Bosch accentline=

PerfectBake - oman keittiösi mestarileipuri

Leipominen ei ole koskaan ollut näin helppoa: vallankumouksellisen tarkka PerfectBake-tunnistin mittaa ruokasi kosteustasoa jatkuvasti ja säätää kypsennysprosessia automaattisesti. Sinun ei enää koskaan tarvitse säätää lämmitystilaa, kypsennysaikaa tai uunin lämpötilaa, jos et halua. PerfectBake hoitaa kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain valita sopiva ruokalajiluokka, kuten "piirakka" ja painaa käynnistyspainiketta. Uunisi huolehtii lopusta. Tulos? Täydellisesti paistetut leivät, kakut ja piirakat.

1 999
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (5+)  
TARJOUS VOIMASSA SU 24.3 ASTI.
  • Tilavuus: 71 l
  • EcoClean-puhdistus, höyrytoiminto
  • Home Connect, leivontasensori
Lue lisää Bosch AccentLine Series 8 erillisuuni HSG856XC6

Lue lisää Gigantin tuotteista: