Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII

Call of Duty palaa takaisin juurilleen. Call of Duty: WWII vie sinut toiseen maailmansotaan Normandian maihinnousuun. Taistele aina operaation aloitushetkestä läpi Euroopan klassisissa COD -taisteluissa.
 Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII kertoo tarinan U.S First Infantry Divisioonan sotilaista, jotka rantautuvat Eurooppaan Normandian maihinnousussa. Taistele vihollisia vastaan ikonisissa taisteluissa, kuten Hürtgeninmetsä ja Ardennien taistelu. Peli sijoittuu sodan runtelemaan Eurooppaan aina Ranskasta Belgiaan ja Reininlaaksosta Saksan sydänmaille.

 Call of Duty: WWII

Multiplayer-tila

Uusi War Mode mahdollistaa online-joukkueiden muodostamisen. Taistele ystäviesi kanssa yhdessä vihollista vastaan. Onlinetiimissä pelaajien on mahdollista pelata akselivaltojen tai liittoutuneiden puolella. Liittoutuneiden puolella voit valita kuuluvasi amerikkalaisiin tai brittiläisiin joukkoihin tai vaihtoehtoisesti ranskalaiseen vastarintaliikkeeseen. Taistelupaikkoina toimii toisen maailmansodan ikoniset sijainnit.

Pelaaja voi valita viiden kuuluisan 2. maailmansodan aikaisen divisioonan välillä, joista jokaisella on erityistaitonsa, heikkoudet, vahvuudet ja taistelutyyli.

Nazi Zombies

Call of Duty: WWII Nazi Zombies on rinnakkaistodellisuuteen sijoittuva itsenäinen pelikokemus, jonka tapahtumat saavat karaistuneemmekin kauhunystävän ihon kananlihalle.

Anna pimeyden laskeutua ympärillesi saapuessasi lumiseen Bayerilaiseen Mittelburgin kylään Saksassa. Tehtävänäsi on löytää akselivaltojen anastaman arvokkaan taideteoksen, mutta idyllinen maalaiskylä kätkee sisäänsä karvoja nostattavan salaisuuden, joka salpaa hengityksen ja seisauttaa veret. Maanalaisessa laboratoriossa on kuolleiden armeija, joka on valmis nousemaan valtaan!

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 26.10.2017 15:24:04