Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 CAT S60 - äärimmäisen kestävä, äärimmäiseen käyttöön

CAT S60 - äärimmäisen kestävä, äärimmäiseen käyttöön

CAT S60 on puhelin, joka on suunniteltu äärimmäiseen käyttöön. Oli kyseessä haasteet työmaalla tai luonnon armoilla, selviää CAT S60 niistä puhtain paperein. Puhelin on uskomattoman kestävä niin akunkestoltaan kuin muilta ominaisuuksiltaan. S60 kestää 5 metrin syvyydessä jopa 60 minuuttia ja selviää 1,8 metrin pudotuksesta ilman naarmuja. Tämän lisäksi se tarjoaa jopa 43 päivän valmiusajan, integroidun lämpökameran ja 32 GB muistia.
569
 
Vertaile
Lisätietoa
Nettivarastossa (50+)  
  • Älypuhelin lämpökameralla
  • Veden- ja iskunkestävä
  • 4,7" kosketusnäyttö
Lue lisää Cat S60 älypuhelin (musta/hopea)

Karskiin elämäntyyliin

CAT S60 on tehty ylittämään odotukset kestävyyden ja ominaisuuksien suhteen. Puhelin asettaa älypuhelimen vedenpitävyydelle uuden standardin. Lockdown Switch -kytkimen* ollessa päällä, puhelin kestää jopa 60 minuuttia jopa 5 metrin syvyydessä.

Puhelinta voi käyttää ongelmitta jopa hanskat kädessä. 4,7 tuuman Corning Gorilla Glass 4 -kosketusnäyttö sekä armeijan vaatimukset täyttävä pudotuskestävyys (1,8 metriin asti) tekee puhelimesta täydellisen esimerkiksi työmaakäyttöön ja muihin haastaviin olosuhteisiin.

CAT S60 -älypuhelimella voit ottaa kuvia ja videoita

*Kun Lockdown-kytkin on päällä. Ääni ei toimi, kun kytkin on 5 metrin asennossa.

 CAT S60 - Karskiin elämäntyyliin
 CAT S60 - Näe maailma aivan uudella tavalla

Näe maailma aivan uudella tavalla

Cat S60 on maailman ensimmäinen integroidulla lämpökameralla varustettu älypuhelin, joka mahdollistaa selkeiden lämpökuvien, -videoiden ja jaksottaisten kuvien ottamisen.

Erittäin edistyneen MSX-teknologian ansiosta lämpökuvausteknologia pystyy tunkeutumaan jopa peittävien elementtien, kuten savun läpi.

Lämpökuvaus on aina käytettävissäsi yhdellä napin painalluksella. Tarkista eristyksen laatu, sähköviat, koneiden toiminta. Voit myös tarkistaa grillisi täyttötason tai onko ruokasi tarpeeksi lämmin.

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

 Huolenpitopalvelu älypuhelin

Huolenpitopalvelu älypuhelimelle

Autamme älypuhelimen ohjelmistojen asennuksessa ja päivityksessä myymälöissämme. Asennamme tietoturvaohjelman sekä varmuuskopioimme älypuhelimellesi tallennetut yhteystiedot, kuvat ja videot. Voit surffata verkossa turvallisesti ja saat apua, jos puhelin vahingoittuu.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 27.03.2017 15:56:47