Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Circle with Disney

Circle with Disney - turvallisempi digitaalinen arki

Internetin ihmeellinen ja monipuolinen maailma tarjoaa jokaiselle jotakin. Internetissä aika lentää kuin siivillä ja sisältötarjonta lähes loputon. Valitettavasti suuren tarjonnan vuoksi oikean sisällön etsiminen ei aina ole helppoa ja tämän lisäksi kaikki sisältö ei ole tarkoitettu esimerkiksi perheen pienimmille tai nuorisolle. Circle with Disney auttaa sinua digitaalisen sisällön hallinnassa ja saavuttamaan turvallisemman nettisurffailun – niin perheen pienemmille kuin isommille.

Määritä käyttäjäprofiilit jokaiselle perheenjäsenelle. Voit määrittää käytettävät verkko-osoitteet ja aikarajoitukset. Voit määrittää pienemmälle porukalle lapsiystävälliset sivustot, joista löytyy pelejä ja muuta hauskaa lapsille suunnattua sisältöä. Määritä nuorisolle pääsy YouTubeen ja sosiaaliseen mediaan aikarajoituksilla, niin että aikaa jää myös opiskeluun. Circle with Disney mahdollistaa oletuksena pääsyn turvallisiin sivustoihin sekä Disneyn sivustoille, joista löytyy viihdettä niin pienille kuin isoille. Viihdytä itseäsi hurmaavilla videoilla, musiikilla ja kuvilla sekä blogi-teksteillä.

Circle with Disney

Aikansa kutakin

Internetin loputtoman viihdetarjonnan ääressä aika vierähtää kuin siivillä. Oli kyseessä Facebook, Netflix tai blogit, saattaa ajantaju hämärtyä. Läksyjen tekeminen ei ole yhtä mielenkiintoista kuin Youtube-videoiden katsominen, ja näytön ääressä puuhastelu voittaa ulkoilun raikkaassa ulkoilmassa. Circle with Disney asettaa rajat netin käytölle ja saat täysivaltaisen katsauksen perheen laitteiden käytöstä. Voit myös tauottaa Internet-yhteyden esimerkiksi ruokailun tai läksyjen teon ajaksi. Circle with Disney tunnistaa laitteet alustasta riippumatta ja asettaa rajat niin älypuhelimille ja tableteille.

Circle with Disney

Turvallisempi surffaus sisältösuotimilla

Kaikki Internetin sisältö ei ole sopivaa lapsien silmille. Circle with Disney tekee netissä surffailusta ja perheen digitaalisesta arjesta turvallisempaa. Valittavanasi on ennalta määritetyt sisältösuotimet ikäryhmittäin tai mahdollisuus säätää suodattimia entistä yksityiskohtaisemmin. Luo lapsellesi sopiva säännöt heidän digitaalisiin leikkeihin. Voit myös kieltää Circle with Disneytä näyttämästä mainoksia.


Circle with Disney

Nukkumaanmenoaika

"Vielä hetki äiti!" - Lapsen suusta kuultu lause on monelle tuttu. Lisäminuuttien pyyntö nukkumaanmenoaikana on ikuisuustaistelu, mutta Circle with Disney tekee siitä lopun. BedTime-toiminto katkaisee lapsen internet-yhteyden automaattisesti ennalta määritettyyn aikaan. Ja koska jokaisella meillä on yksilölliset tarpeet, Circle with Disney mahdollistaa BedTime-toiminnon määrityksen jokaiselle perheenjäsenelle erikseen. Kaikki BedTime-tilassa olevat laitteet yhdistyvät Internetiin aamulla automaattisesti.

Circle with Disney

Täysi yleiskatsaus

Netissä surffailuun kuluu tovi, jos toinenkin. Mutta kuinka paljon ja missä se vietetään? Circle with Disney tarjoaa mahdollisuuden tarkastella yksityiskohtaisesti perheen laitteiden käyttöä. Kuinka monta tuntia lapsesi kuluttaa aikaa Netflixin parissa tai vaikka Instagramissa. Tarkista Internetissä kulutetun ajan lisäksi myös vieraillut verkko-osoitteet. Jos huomaat, että lapsesi on eksynyt väärille sivustoille, voit estää sivustolle pääsyn tulevissa surffaushetkissä.

79
 
 
  • Hallitse esim. lasten netin käyttöä
  • Voit rajoittaa käyttöä sovelluskohtaisesti
  • Langaton tai langallinen verkkoyhteys
Lue lisää Circle with Disney

Lue lisää Gigantin tuotteista: