Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Collect@Store - tilaa netissä, nouda myymälästä

Tavoitteemme on tulla mailman asiakaskeskeisimmäksi ketjuksi ja pitää asiakkaamme aina tyytyväisinä. Tästä syystä olemme perustaneet Collect@Store -palvelun. Palvelu sopii erinomaisesti niille, joilla ei ole aikaa odottaa tilauksen saapumista kotiovelle. Varaa tuote verkkokaupassamme ja nouda se valitsemastasi myymälästä.

Helppoa, nopeaa ja yksinkertaista

Miksi odottaa turhaan, kun voit hakea tilaamasi tuotteen myymälästä. Collect@Store on Gigantin ainutlaatuinen palvelu, joka tekee verkossa ostamisesta entistä houkuttelevampaa. Ei pitkiä odotusaikoja, ei lähetyksen seuraamista tai postikonttorissa jonottamista pitkän työpäivän päätteeksi. Varaa tuote netissä ja voit noutaa sen myymälästämme seuraavana päivänä. Collect@Store -palvelun avulla säästät aikaa ja rahaa. Vältyt maksamasta tuotteen toimituskulut ja voit noutaa tuotteen silloin kun se sinulle sopii.

Palvelun käyttö on helppoa - varaa haluamasi tuote Collect@Store varauksena ja nouda tuote myymälästä. Huomioi kuitenkin, että tuotteet ovat noudettavissa vain myymälöiden aukioloaikoina. Aukioloaikojen jälkeen tehdyt tilaukset ovat valmiit haettavaksi seuraavana päivänä. Tuote maksetaan noudon yhteydessä.

Pidämme tuotteen varattuna sinulle kaksi vuorokautta. Noutamatta jääneet tilaukset poistetaan automaattisesti.

Collect@Store -tilaus

  1. Varaa haluamasi tuote klikkaamalla vihreää "Collect@Store" painiketta. 
  2. Valitse myymälä, josta haluat noutaa tilauksesi. Täytä yhteystiedot ja vahvista tilaus.
  3. Sinulle lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse.
  4. Ota tilausnumero mukaan myymälään. Tuote on noudettavissa seuraavana päivänä. Suoritat maksun noudon yhteydessä.