Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Digitaalisesti ladattavat tuotteet - helppoa ja nopeaa

Osta ja lataa digitaalinen tuote suoraan kotisivultamme. Saat pelit ja ohjelmistot nopeasti käyttöösi suoraan tietokoneellesi. Digitaalisesti ladattavat tuotteet tuovat pelit ja ohjelmistot kätesi ulottuville kätevästi ja nopeasti, silloin kun itse haluat. Tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. Teemme tuotteen hankinnasta entistäkin helpompaa. Osta tuote, lataa ja asenna, jonka jälkeen tuote on sinun ja voit käyttää sitä mielesi mukaan.

Miten ostan ja lataan tuotteen?

1. Valitse haluamasi tuote ja klikkaa ostopainiketta.

2. Saat esille ostovahvistuksen. Sivulla on linkki ''Digitaaliset tilaukset''. Klikkaa linkkiä ja saat esille ''Näytä tiedostot'' painikkeen. Vastaanotat myös vahvistuksen sähköpostitse.

3. Tuote latautuu klikkaamalla ''Näytä tiedostot'' -painiketta. Seuraa sivulla näkyviä ohjeita tuotteet asennusta varten. Valmis!


Mistä löydän digitaaliset tilaukseni?

Kirjaudu sisään gigantti.fi. Omalta tilitä löydät listan Digitaalisista tilauksista.

Vaatiko pelaaminen verkkoyhteyden?

Lähtökohtaisesti tarvitset verkkoyhteyden vain pelin lataukseen ja asennukseen. Joidenkin pelien pelaamiseen vaaditaan verkkoyhteys.

Onko pelien ja ohjelmistojen lataukselle erikoisvaatimuksia?

Joillakin ladattavilla peleillä voi olla laitekohtaisia teknisiä vaatimuksia. Ohjelmistoille ei ole asetettu yhtä tarkkoja laitekohtaisia vaatimuksia.

Voinko pelata peliä toisella tietokoneella?

Voit ostaa pelin omalla tietokoneellasi ja käyttää sitä toisella tietokoneella. Vaatimuksena on, että tietokoneissa on pelille vaaditut asennukset ja ohjelmistot.

Mitä jos lataan tuotteen, mutta en halua sitä?

Fyysisen tuote toimitetaan yleensä tuotepakkauksessa. Tuotetta palauttaessa pakkauksen tulee olla avaamaton. Digitaalista tuotetta ostaessa tuotepakkaus avataan sinä hetkenä, kun painetaan lataa-painiketta ''Digitaaliset tilauksesi'' -sivulla. Sivulla olet myös hyväksynyt ostoehdot. Jos olet jo ladannut pelin, sitä ei enää voi palauttaa tai vaihtaa.
Tutustu ladattaviin peleihin ja ohjelmistoihin:

Kuva: Shutterstock