Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Mitä tarkoittaa "keittiöt kaikkeen elämään"?

Keittiösuunnittelijan tärkein ominaisuus on kyky kuunnella asiakasta ja tämän tarpeitaan. Jotta saisimme tärkeät asiat selville, meidän on kysyttävä ja kaivettava vastauksia. Asiakkaan toiveet, tarpeet ja elämäntapa on avainasemassa, jotta voimme suunnitella juuri hänelle sopivan keittiön.

Keittiöremonttia suunnittelevien tarpeet voivat olla hyvin erilaisia keskenään, mutta yhteistä heille on, että he haluavat hyvän ja toimivan keittiön. Keittiön koko ja tietenkin käyttötarkoitus vaikuttavat paljon siihen, miltä keittiö voi näyttää. Designin ja käytännöllisyyden on kuljettava käsi kädessä.
Lapsiperhe Shaker Natural Oak -keittiössä

Keittiö muuttuu maailman mukana

Arjen visualisoiminen ja muiden elämäntilanteisiin asettuminen on oma taitonsa. Yksi esimerkki ovat lapsiperheet, joissa arki on kiireistä. Hyvin suunniteltu keittiöratkaisu voi helpottaa koko perheen yhdessäoloa.

Huonejaot ovat katoamassa ja nykyisin on yhä tavallisempaa valita avoin keittiöolohuoneratkaisu asumismuodosta riippumatta. Keittiösaarekkeen äärellä vanhemmat voivat ruuanlaiton lomassa auttaa lapsiaan läksyissä.

Nainen pitelee kahvikuppia Trend Envy -keittiössä

Palapelin kokoamista

Keittiö on aina eräänlainen palapeli. Mitä tarvitaan? Mitä tilaan mahtuu?

Epoq tarjoaa laajan valikoiman monenlaisiin keittiöihin sopivia, joustavia ”palapelin paloja”, jotka sopivat niin 70-luvun maalaistaloon kuin 20 m²:n kaupunkiasuntoonkin. Tämä näkyy muun muassa kaappien leveydessä. Epoqin valikoimassa on moduuleja aina 120 cm:stä 15 cm:iin. Se tarkoittaa vähemmän hukkatilaa ja enemmän säilytystilaa!

Miksi valita Epoq?:


  • Epoq-keittiösuunnittelu on saatavilla yli 20 Gigantti-myymälässä eri puolilla Suomea.
  • Toimitamme keittiön suoraan kotiisi kaikkialla Manner-Suomessa.
  • Keittiömme on suunniteltu käyttöä varten – meiltä löydät laajan valikoiman toimivia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.
  • Valikoimassamme on runsaasti erilaisia tyylejä, värejä ja materiaaleja, joten voit valita juuri makusi mukaiset keittiökaapit, hanan, tiskialtaan ja työtason.
  • Meillä on 25-vuoden toimintatakuu, koska keittiön täytyy kestää aikaa ja kulutusta
  • Asiantuntevat keittiösuunnittelijamme opastavat sinua koko keittiöremontin ajan: tilaa ilmainen suunnitteluaika täältä
  • Epoqilta saat rahoillesi enemmän vastinetta. Fiksujen valintojen ansiosta voimme toimittaa laatukeittiöitä edulliseen hintaan. Lue lisää!

Valitse tyylisi ja tutustu valikoimaamme

Maalaisromanttinen Epoq Shaker Natural Oak -keittiö

Suositko pohjoismaista, romanttista vai pelkistettyä sisustustyyliä?

Keittiöremontti ja sen suunnittelu on mielenkiintoinen ja haastava projekti. Mahdollisuudet ovat monet ja uuden keittiön suunnittelu vaatii monta päätöstä, kuten värit, tyyli, materiaali. Tee keittiöstäsi juuri itsesi näköinen ja inspiroidu Epoqin valitsemasta kolmesta esimerkkikeittiöstä.
Epoq Heritage Light Grey -keittiö

Uusi keittiö kesämökille – muista nämä asiat

Ruoanlaitto kuuluu olennaisena osana mökkeilyyn, ja kokkailu toimivassa mökkikeittiössä on päivän kohokohta. Gigantin asiantuntevat keittiösuunnittelijat ovat apunasi myymälöissämme eri puolella Suomea, aina Tammisaaresta Tornioon. Tälle sivulle olemme koonneet hyödyllistä tietoa mökkikeittiön suunnitteluun liittyen.
Epoq Trend Blue Grey

Ovet ja etulevyt

Vaihtoehtoja on monia. Laaja valikoimamme kattaa useita eri ovia lukuisissa eri malleissa ja väreissä. Ihastu herkkään Misty Roseen, rohkeansiniseen Trend Blue Greyhin ja muihin upeisiin väreihimme.

Löydä budjettiisi sopiva keittiö

Epoq Integra Steel Grey -keittiö

Näin remontoit keittiön edullisesti – katso hintaesimerkit

Järkevien materiaalivalintojen ja pienten yksityiskohtien ansiosta voit säästää keittiöremontissa suuriakin summia. Epoqin valikoimasta löydät keittiötuotteita ja keittiöitä eri hintaluokissa. Tutustu keittiöihin, jotka maksavat 1700−3200 euroa.
Epoq Black Ash -keittiö

Upeat keittiöt keskikokoisella budjetilla

Keittiöremontin ei aina tarvitse maksaa maltaita. Gigantista löydät laajan valikoiman tyylikkäitä keittiöitä lompakolle ystävälliseen hintaan. Tältä sivulta löydät esimerkkikeittiöitä, jotka maksavat reilut 6000 euroa.
Epoq Steel Grey -keittiö

Näin remontoit keittiön, kun budjetti on yli 7000 euroa

Pienillä yksityiskohdilla on paljon vaikutusta keittiön toimivuuteen. Älykkäät ratkaisut ja uusimmalla teknologialla varustetut kodinkoneet viimeistelevät keittiöremontin. Olemme keränneet hintaesimerkkejä keittiöistä, joiden hinta yli 7000 euroa.

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, koska sisältö ratkaisee

Epoq Steel Grey --keittiö

Tyylikkäät ja käytännölliset pistorasiat keittiöön

Keittiötä suunnitellessa tarkkaan harkitut yksityiskohdat varmistavat, että uusi keittiösi on mahdollisimman toimiva. Yksi tärkeimmistä asioista suunnittelussa on pistorasiat, joiden määrä, sijoituspaikka ja ominaisuudet kannattaa miettiä tarkkaan.
Epoq Black Ash -keittiö

Älykäs keittiösisustus

Keittiökalusteiden sisälläkin tapahtuu juuri nyt jännittäviä asioita. Se, mitä kaapit kätkevät sisälleen, määrittelee keittiön käytännöllisyyden. Meillä Gigantissa on suuri valikoima ratkaisuja, joiden avulla uusi Epoq-keittiösi täyttää tarpeesi.
Evoline Square80 -pistorasia

Toimivat ratkaisut

Meillä on laaja valikoima käytännöllisiä keittiöratkaisuja. Useimmat ratkaisut ovat saatavilla eri materiaaleissa ja väreissä, ja myös hintaluokista löytyy joustavuutta. Tutustu esimerkiksi sokkelilaatikkoon, iMove alasvedettävään hyllykköön ja säädettäviin laatikonjakajiin.

Lue lisää Gigantin tuotteista: