Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Nainen nojaa työtasoa vasten Epoq-keittiössä

Epoq-keittiöt – laatu, takuu ja ympäristö

Keittiö on kodin sydän. Vietämme paljon aikaa keittiössä, ja siksi on tärkeää, että keittiö kestää aikaa ja kulutusta. Laatikoiden ja ovien pitää kestää toistuvaa avaamista ja sulkemista päivittäin vuosien ajan. Työtasojen, altaiden ja hanojen pitää pysyä toimivina ja siisteinä vuodesta toiseen. Tämä asettaa vaatimuksia niin materiaalivalinnoille kuin tuotteiden muotoilulle. Kaikki Epoq-keittiö- ja kodinhoitohuonetuotteet laatutarkastetaan, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät tiukat laatuvaatimuksemme. Epoq-takuidemme ansiosta sinun ei tarvitse murehtia. Nämä takuuehdot ovat voimassa 1.11.2019 jälkeen tehdyille ostoksille.

Lue lisää Epoqin takuista

Keittiö on monelle kodin tärkein huone. Sinne kokoonnumme yhteisille aterioille, juttelemme päivän kulusta ja vietämme aikaa yhdessä. Meille on tärkeää, että keittiösi on laadukas, toimiva ja kestää aikaa. Siksi annamme 25 vuoden toimintatakuun saranoille, Click-kaapeille, Nova Pro -kiskoille ja sivupaneeleille, kaappien jaloille, ritiläkoreille kiskoineen ja metallikannattimineen.

Annamme 10 vuoden takuun kaikille keittiökaapeillemme, sekä XP-laatikoiden kiskoille ja sivupaneeleille.

Annamme 5 vuoden takuun kaikille työtasoille, altaille, vetimille, soft close -saranoille, etulevyille, peitelevyille, sokkeleille, hyllyille, hyllylevyille, LED-valoille ja spottivaloille.

Annamme 2 vuoden takuun hanoille sekä muille sähkötuotteille, mukaan lukien kodinkoneet.

Jos jonkin tuotteen valmistaminen lopetetaan, takaamme jopa 2 vuoden saatavuuden näille tuotteille.

Takuu ei kata kulumisia tai vaurioita, jotka aiheutuvat naarmuista, iskuista, onnettomuudesta, virheellisestä kuormituksesta tai käsittelystä tai siitä, että tuotteet on sijoitettu ulos tai kosteaan ympäristöön. Jos haluat käyttää reklamaatio-oikeutta, ilmoita vaatimuksesi kirjallisesti Gigantille ja liitä ostokuitti mukaan. Jos sinulla ei ole kuittia, asiakaspalvelu voi etsiä sen tietokannastamme.

Yritysasiakkaina tai urakoitsijan kautta ostettuihin Epoq-tuotteisiin sovelletaan omia takuuehtoja. Ehdot on määritelty erikseen yrityssopimuksessa. Jos sinulla ei ole yrityssopimusta, sovelletaan yleisiä yritysosto-/ kuluttajatakuuehtoja. Lisätietoa saat Gigantin yritysmyynnistä.

Työskentelemme määrätietoisesti ympäristövaikutusten vähentämiseksi, olipa kyseessä sitten tuotanto tai kuljetus. Asetamme tiukat vaatimukset tavarantoimittajille, jotta tuotteet sekä valmistetaan että kuljetetaan ympäristöystävällisesti. Epoq on Green Point -jäsen. Se tarkoittaa, että kierrätyssymbolilla merkityt pakkausmateriaalimme voidaan toimittaa kierrätettäviksi jälkikäsittelyä varten.

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle
Toimiva ja kaunis keittiö on kodin sydän

Tutustu Epoq-keittiöihimme

Tutustu keittiösivustoomme ja ota ensimmäinen askel kohti unelmakeittiötäsi. Täältä löydät muun muassa keittiösuunnitteluohjelmamme ja koko tuotevalikoimamme. Tarjoamme myös inspiraatiota, vinkkejä ja neuvoja keittiön suunnitteluun ja asennukseen. Suunnittele unelmiesi keittiö kanssamme.

Uusi keittiösuunnitteluohjelma tulossa pian

Uusi Epoq Designer on täällä

Uudistunut keittiön suunnitteluohjelmamme, Epoq Designer, on täällä! Verkkopohjainen Epoq Designer on helppokäyttöinen työkalu, joka tekee unelmiesi keittiön suunnittelusta ja toteuttamisesta helpompaa. Aloita suunnittelu nyt!

Varaa ilmainen keittiösuunnitteluaika Gigantista

Varaa ilmainen aika keittiösuunnittelijalle

Varaa 1,5 tunnin suunnitteluaika Gigantin keittiöasiantuntijan kanssa lähimmässä myymälässäsi. Suunnitteluaika on ilmainen eikä se ole sitova.