Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Epoq-keittiöillä ja kodinhoitohuoneilla on 25 vuoden toimivuustakuu

Epoq-keittiöillä on 25 vuoden toimivuustakuu

Voit luottaa siihen, että vaikka hinnat ovat edulliset, Epoq-keittiöiden ja -kodinhoitohuoneiden laatu on korkea. Epoq antaa takuut, joihin kilpailevat yritykset harvoin pystyvät. Teemme yhteistyötä Euroopan ja Skandinavian johtavien toimittajien kanssa. Yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa olemme varmistaneet koko toimintamme laadun alkaen suunnittelusta ja tuotannosta toimitukseen ja myynnin tukeen asti. Sen ansiosta saat laatukeittiön, josta on sinulle iloa vuosiksi eteenpäin.

Lue lisää Epoqin takuista

Epoq antaa 25 vuoden takuun laatikkotoiminnoille, saranoille, kaappien rungoille, peitelevyille ja sokkeleille. Muilla keittiön tuotteilla on kahden vuoden takuu, ellei erikseen ole muuta mainittu. Takuu koskee normaalia käyttöä ja on voimassa toimituspäivästä alkaen. Ostokuitti on esitettävä pyydettäessä. Takuu koskee vain alkuperäistä ostajaa eikä ole siirrettävissä. Takuu on voimassa sillä ehdolla, että keittiö on asennettu asennusohjeidemme mukaisesti ja huolto-ohjeitamme on noudatettu.

Keittiössä kuluminen on suurinta liikkuvissa osissa. Testiemme mukaan saranamme kestävät avaamista ja sulkemista 80 000 kertaa vielä silloinkin, kun niihin kohdistuu 4 kg:n ylimääräinen paino. Tämä vastaa noin 25 vuoden normaalia päivittäistä käyttöä. Siksi saat 25 vuoden takuun kaikille Epoqin laatikkotoiminnoille ja saranoille.

Kaikki Epoq-keittiölaatikot on valmistettu kestämään jopa 40 kg:n kuormitusta. Testeissä laatikot on avattu ja suljettu 60 000 kertaa, kuormitettuina 40 kg:n tasaisesti jakautuneella painolla. Se vastaa noin 25 vuoden normaalia päivittäistä käyttöä. 120 cm leveät laatikkomme kestävät jopa 60 kg:n kuormitusta.

Kaikki maalatut ja kirkaslakatut pinnat on käsitelty vedenkestävällä, UV- tai happokovetetulla maalilla tai lakalla. Tällaiset pinnat kestävät kotitaloudessa käytettäviä kemikaaleja ja rasvaa.

Takuu ei kata kulumisia tai vaurioita, jotka aiheutuvat naarmuista, iskuista, onnettomuudesta, virheellisestä kuormituksesta tai käsittelystä tai siitä, että tuotteet on sijoitettu ulos tai kosteaan ympäristöön. Jos haluat käyttää reklamaatio-oikeutta, ilmoita vaatimuksesi kirjallisesti Gigantille ja liitä ostokuitti mukaan. Jos sinulla ei ole kuittia, asiakaspalvelu voi etsiä sen tietokannastamme.

Työskentelemme määrätietoisesti ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Tuotteissamme käytetty massiivipuu tulee alueilta, joilla harjoitetaan kestävää metsänhoitoa. Emme käytä trooppisia puulajeja. Epoq on LL Bolagenin jäsen. Se tarkoittaa, että pakkausmateriaalimme voidaan toimittaa kierrätettäviksi jälkikäsittelyä varten.

Myönnämme kaikille kodinkoneillemme kahden vuoden takuun. Tietyillä tuotteilla on viiden vuoden takuu.

Kun ostat Gigantin kodinkoneita, voit samalla hankkia ostamaasi tuotteeseen tuoteturvan. Tuoteturva kattaa esimerkiksi putoamisesta, iskusta, nesteestä tai salamaniskusta aiheutuneet odottamattomat vahingot, joita takuu ei kata. Jotain saattaa unohtua keittotasolle, rintaliivin kaarituki juuttuu pesukoneen uumeniin tai salamanisku rikkoo jääkaapin. Jos olet ostanut laitteeseen tuoteturvan ja tuotteelle tapahtuu jokin vahinko, korjaamme tuotteen tai vaihdamme sen uuteen vastaavaan tuotteeseen. Tuoteturvassa ei ole ikävähennyksiä eikä huoltotapauksissa omavastuuta. Tuoteturvan hinta vaihtelee tuotteen mukaan.

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle