Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Epoq - keittiöitä joka makuun

Epoq - toimivia ja tyylikkäitä unelmakeittiöitä

Epoqin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme juuri heidän toiveidensa mukainen unelmakeittiö. Meille on tärkeää, että uusi keittiösi on sekä toimiva että joustava – kokoontumispaikka, joka muotoutuu arjen ja juhlan erilaisiin tarpeisiin. Valikoimastamme löydät laadukkaita ja tyylikkäitä keittiöitä ja kodinhoitohuoneita kilpailukykyisin hinnoin.
Epoq-keittiöitä myydään Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa

Meidän tarinamme

Epoqin tarina alkoi vuonna 2004 Göteborgissa, Ruotsissa, kun joukko Ikean vanhoja työntekijöitä perusti uuden keittiöbrändin. Aluksi Epoq-keittiöitä myytiin vain nettikaupassa, mutta vuosien aikana pienestä tulokkaasta on kasvanut tunnettu keittiövalmistaja. Vuonna 2008 Gigantti astui uusille markkinoille ja osti 50 prosenttia Epoqin osakkeista. Muutamia vuosia myöhemmin Gigantti osti Epoqin kokonaan.

Vuonna 2011 Epoqilla oli kolme keittiömyyjää Norjassa. Kasvu on vuosien varrella ollut nopeaa. Nykyään Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa työskentelee yhteensä yli 300 keittiömyyjää Gigantti-myymälöissä. Tavoitteemme on auttaa sinua löytämään unelmiesi keittiö tai kodinhoitohuone.

Epoqin valikoimasta löydät keittiön, joka vastaa tarpeitasi

Meidän filosofiamme

Filosofiamme perustuu siihen, että ei ole olemassa kahta samanlaista keittiötä. Asumme ja elämme eri tavoin ja meillä on erilaisia tarpeita ja toiveita. Kaikilla on eri lähtökohdat ja edellytykset, erityisesti keittiön suhteen. Kotitalouksien koko vaihtelee suurperheistä sinkkuihin. Toiset viettävät paljon aikaa keittiössä, toiset tuskin ollenkaan.

Jotkut näkevät keittiön muun asunnon jatkeena, kun taas toiset haluavat siirtää keittiön niin että yksiöstä tulee kaksio. Joillekin keittiö on kodin sydän, toisille paikka, jossa juhlat alkavat tai päättyvät. Olivatpa toiveesi mitkä tahansa, tavoitteemme on, että keittiöstäsi tulee juuri sinun näköinen.

Epoq tarjoaa monia mahdollisuuksia

Hyviä hetkiä keittiössä

Joillekin keittiö on kodin kulinaarinen keskus, jossa valmistetaan herkullisia elämyksiä, toisille taas nopea tankkauspiste arjen askareiden keskellä. Olipa unelmiesi keittiö sitten moderni tai perinteinen, löydät toiveitasi vastaavan ratkaisun Epoqin valikoimasta. Myymme laatukeittiöitä ja -kodinhoitohuoneita kilpailukykyiseen hintaan. Emme tee kompromisseja toimivien ratkaisujen ja materiaalien suhteen, ja tarjoamme erinomaista laatua kilpailukykyiseen hintaan.

Haluamme levittää iloa ja taata sinulle hyviä hetkiä keittiössä. Epoqin mallistossa on herkullisia värejä ja älykkäitä säilytysvaihtoehtoja, joista löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Suuri keittiökaapisto- ja kalustevalikoimamme sopii myös kodinhoitohuoneeseen ja vaatteiden säilytykseen. Gigantista löydät niin modernit kuin perinteiset, värikkäät, mustat ja valkoiset keittiöt – jotakin jokaiseen makuun. Mahdollisuudet ovat monet – me toteutamme unelmasi!

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle