Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Esittelyssä Samsung Galaxy S8 ja S8+

Esittelyssä Samsung Galaxy S8 ja S8+

Tervehdi Samsung Galaxy-perheen uusia jäseniä, S8 ja S8+ -älypuhelimia! Lähes rajaton infinity-näyttö, edistynyt kamerateknologia ja uskomattomat ominaisuudet, jotka tekevät puhelimesta turvallisen ja vaivattoman käyttää.
Galaxy S8 ja S8+
Galaxy S8 ja S8+ lähes rajattomat mahdollisuudet

Lähes rajattomat mahdollisuudet

Samsung nostaa puhelimen muotoilun ja käyttökokemuksen uuteen ulottuvuuteen rajat rikkovalla infinity-näytöllä. Puhelimen hillityt reunat ja kehykset luovat lähes rajattoman vaikutelman.

Galaxy S8 on varustettu 5,8” näytöllä ja S8+ 6,2” näytöllä. Fyysiset painikkeet ovat poissa, jonka ansiosta puhelimet tarjoavat entistä vaikuttavamman käyttökokemuksen. Infinity-näytön ansiosta puhelimen hallinta käy vaivattomasti yhdelläkin kädellä.

 Galaxy S8 ja S8+

Samsung Galaxy S8 ja S8+ -älypuhelimien kamerat tallentavat ohikiitävät hetket terävinä ja valovoimaisina. Molemmat puhelimet ovat varustettu 8 MP etukameralla ja 12 MP takakameralla. Dual Pixel, supernopea automaattitarkennus ja suurempi valovoimaisuus varmistavat aina loistavat kuvat, jopa heikoissa valaistusolosuhteissa.

Galaxy S8 ja S8+
VR med Galaxy S8 ja S8+

Toinen todellisuus

Virtuaalitodellisuus tulee täysivaltaiseksi osaksi Galaxy S8 ja S8+ -puhelimia. Galaxy S8 ja Gear VR (myydään erikseen) avaavat oven uskomattomaan VR-maailmaan, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Virtuaalitodellisuus on löytänyt tiensä myös liike-elämään. Gear VR-laseilla voit esimerkiksi esitellä yrityksesi tarjontaa VR-ympäristössä tai striimata live-kuvaa tapahtumista tai tuote-esittelyistä.

Gear VR on myös omiaan VR-elokuvien, -pelien ja muun VR-sisällön tutkimiseen.

Galaxy S8 ja S8+

Suojele digitaalista arkeasi

Nyt sinulla kaksi tapaa suojata puhelimesi ja tehdä sen avaamisesta entistä vaivattomampaa. Galaxy S8 ja S8+ on varustettu sormenjälkisensorin lisäksi edistyneellä iiris-skannerilla , joka varmistaa henkilökohtaisille tiedoillesi entistä turvallisemmat oltavat. Iiristunnistus tekee puhelimen lukituksen avaamisesta erittäin vaivatonta ja se on jopa 200 kertaa turvallisempi kuin sormenjälkitunnistus.

Täydellinen pohjoisiin oloihin

Galaxy S8 ja S8+ -puhelimet eivät ole ainoastaan upeita muotoilultaan, pölyn ja vedenkestävän muotoilun ansiosta ne kestävät myös haastavissa olosuhteissa. IP68-luokitus varmistaa, että puhelimet kestävät jopa 30 minuuttia 1,5 metrin syvyydessä. Luotettava kumppani niin rannalla kuin yllättävän sadekuuron sattuessa.

Galaxy S8 ja S8+

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

Gigantti Pilvipalvelu

Gigantti Pilvipalvelu

Ikimuistoiset loma- tai hääkuvat, kirjoitusprojektit ja muut tärkeät dokumentit on hyvä tallentaa varmaan paikkaan. Gigantti Pilvipalvelussa tärkeät digitaaliset tiedostosi ovat turvallisessa ja varmassa tallessa. Voit valita tallennustilan suuruuden itse sekä jakaa tallennettua sisältöä muiden kanssa. Gigantti Pilvipalvelua voit käyttää eri laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Löydä suojakuori Galaxy S8 ja S8 + älypuhelimellesi