Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Garmin vívo-aktiivisuusrannekeet

Pidä itsesi aktiivisena Garmin vívo -aktiivisuusrannekkeiden innoittamana. Oli kyseessä kävely, juoksu, pyöräily tai uinti – vívo-tuotesarjasta löydät sinulle sopivan aktiivisuusrannekkeen. Lue lisää vívofit 3, vívosmart HR ja HR+ sekä vívoactive HR -aktiivisuusrannekkeista, joiden nerokkaat ominaisuudet tarjoavat motivoivat ja mittaavat aktiivisuuttasi kellonympäri.

vívofit 3

Mittaa aktiivisuuttasi ja saavuta tavoitteesi vívofit 3 -aktiivisuusrannekkeen avustamana. Kaiken aktiivisuuden mittaava vívofit 3 tarkkailee jokaista liikettäsi. Aktiivisuusrannekkeen Move IQ varmistaa, että jokainen liikkeesi rekisteröidään, oli kyseessä esimerkiksi juoksu, kävely tai uinti. Sinun ei tarvitse vaihtaa kelloa tai aloittaa uutta suoritusta, koska vívofit 3 tunnistaa eri liikuntalajit automaattisesti ja tallentaa ne Garmin Connect -palveluun myöhempää tarkastelua varten.

Pysy aktiivisena aamusta iltaan

vívofit 3 seuraa kaikkea liikehdintääsi ja myös sitä, kun olet toimettomana. Vaikka siis unohtaisit ajan kulumisen etkä muistaisi lähteä liikkeelle, vívofit 3 muistaa sen. Näyttöön tulee punainen liikkumispalkki, ja kuulet äänimerkin, kun olet ollut toimettomana tunnin ajan. Liikkumispalkki kasvaa 15 minuutin välein, kunnes nollaat sen kävelemällä muutaman minuutin ajan.

24/7/365

vívofit 3 seuraa edistymistäsi vuorokauden ympäri, ja sen pariston virta riittää vuodeksi. Se seuraa sinua automaattisesti myös, kun lepäät nukkuessasi. Se on vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös altaassa ja suihkussa. Miellyttävän tuntuinen ja kevyt silikoniranneke varmistaa, että voit myös nukkua rannekkeen kanssa.

Muista tavoitteesi

vívofit 3 oppii nykyisen aktiivisuustasosi ja määrittää päivätavoitteen, jonka pystyt saavuttamaan. Kun saavutat välitavoitteita, vívofit 3 mukauttaa aina seuraavan päivän tavoitettasi ja kannustaa siten vähitellen yhä terveellisempään elämäntapaan. Seuraa edistymistäsi suhteessa esimerkiksi Maailman terveysjärjestön (WHO) suosittelemiin aerobisen aktiivisuuden tavoitteisiin.

Lähde liikkeelle Garmin vívofit 3 -aktiivisuusrannekkeen avustamana.

Aina tyyliisi sopiva vívofit 3

Aktiivisuusranneketta käyttäessä ei tarvitse tinkiä tyylistä. Kattava hihnavalikoimien ansiosta vívofit 3 näyttää tyylikkäältä riippumatta siitä, mihin suorituksesi sijoittuvat. Muotoilluista hihnoista on saatavilla useita värivaihtoehtoja, joten voit valita aina sen, joka sopii kulloiseenkin asuusi tai tunnelmaasi. Lisäksi hihnan vaihtaminen käy yhtä helposti kuin vaatteiden vaihto. Irrota vain vívofit 3 -moduuli hihnasta ja kiinnitä se haluamaasi toiseen hihnaan.

vívosmart HR ja HR+

vívosmart HR ja HR+ -aktiivisuusrannekkeet tarjoavat ajankohtaista tietoa sykkeestäsi harjoittelun aikana ilman tarvetta sykevyölle. HR ja HR+ mittaavat kuntoilusuoritustesi tehoa tehominuuttien avulla, kun vaikkapa hölkkäät, pelaat kavereiden kanssa tai kokeilet uutta tehotuntia. vívosmart on sinulle, joka haluat nostaa treenauksen seuraavalle tasolle.

Keskity treenaukseen 100 prosenttisesti ja unohda puhelimen vilkuilu. vívosmart-aktiivisuusrannekkeiden älyominaisuudet ilmoittavat saapuvista puheluista, viesteistä ja muista tärkeästä suoraa rannekkeeseen.

Verrattomat ominaisuudet

Aktiivisuusrannekkeiden nerokkaat ominaisuudet tekevät harjoittelusta entistä tehokkaampaa. HR+ -ranneke on varustettu GPS-paikannuksella ja Move IQ -teknologialla, jonka ansiosta sinun ei tarvitse käynnistää harjoittelun ajanottoa, koska ranneke tunnistaa automaattisesti eri urheilulajit. vívosmart HR ja HR+ seuravat juoksun, askeleiden ja kaloreiden lisäksi myös kiivettyjä kerroksia ja tehominuutteja.

Ajantasalla pitävät älyominaisuudet

Pysy aktiivisena ja yhteyksissä vívosmart HR+ -älyaktiivisuusrannekkeen avulla. vivosmart HR+ värisee hiljaa ja näyttää tiedot automaattisesti aina, kun saat ilmoituksen yhteensopivasta älypuhelimesta. Voit lukea lisää koskettamalla ja pyyhkäisemällä näyttöä. Muiden yhteysominaisuuksien avulla voit hallita musiikkia ja VIRB-actionkameraa (myydään erikseen) tai etsiä kadonneen puhelimen.

Haasta itsesi. Joka päivä.

vívosmart oppii nykyisen aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen, jonka pystyt saavuttamaan. Kun saavutat välitavoitteita, ranneke mukauttaa aina seuraavan päivän tavoitettasi ja kannustaa siten vähitellen yhä terveellisempään elämäntapaan. Se muistuttaa aktiivisuudesta koko päivän ajan liikkumispalkilla ja värinähälytyksellä.

vívosmart HR ja HR+

Garmin Connect

Garmin Connect -verkkopalvelu tarjoaa entistä monipuolisemman vívosmartin käytön. HR ja HR+ synkronoituu älypuhelimen kanssa automaattisesti koko päivän ajan, jotta tuloksesi tallentuvat maksuttomaan verkkoyhteisöön.

Garmin Connect -palvelussa voit tallentaa, suunnitella ja jakaa suorituksiasi sekä päihittää eiliset askelmäärät. Voit myös osallistua haasteisiin ja kilpailuihin muiden käyttäjien kanssa.

Garmin Connect on saatavilla myös älypuhelin sovelluksena, joten Garmin Connect -palvelusta löytyvät henkilökohtaiset tulokset ja vinkit kulkevat aina mukanasi.

vívoactive HR

GPS-älykello, jonka ansiosta pysyt aktiivisena ja kartalla päivän tapahtumista. Älytoiminnot tarjoaa ilmoitukset puheluista, yhteisöpalvelujen julkaisuista kuin muista mobiilisovellusten hälytyksistä suoraan ranteeseen. Kosketusnäytöllisen Garmin vívoactive HR -älykellon nerokkaat ominaisuudet, kuten Elevate -sykemittaustekniikka ja vesitiivisrakenne varmistavat entistä tarkemman tuloksien rekisteröinnin paikasta ja ajasta huolimatta. Ladattavilla sovelluksilla ja kellotauluilla teet vívoactivesta juuri sinun näköisen.

Verrattomat ominaisuudet urheiluun

vívoactive on pakattu täyteen ominaisuuksia, joiden avulla suunnittelet, seuraat, rekisteröit ja tarkastelet urheilusuorituksia niitä ennen, niiden aikana ja jälkeen. Elevate™-rannesykemittaustekniikan ansiosta voit hävittää sykevyön ja mitata sykkeen ranteesta. vívoactive HR tukee muun muassa juoksua, pyöräilyä, uintia, golfia ja hiihtoa. Sen GPS-perustaiset sisäiset urheilusovellukset seuraavat tilastojasi.

Nerokkaat toiminnot yhteydenpitoon

vívoactive HR antaa värinällä ilmoitukset älypuhelimen ilmoitukst suoraan ranteeseen. Saat tiedon puheluista, viesteistä, yhteisöpalveluiden ilmoituksista ja muista hälytyksistä vívoactive -älykelloon. vívoactive HR näyttää esimerkiksi sää- ja lämpötilatiedot. vívoacative HR:n avulla voit myös hallita musiikkia puhelimessa, etsiä puhelimen, etähallita VIRB®-actionkameraa ja antaa muiden seurata suorituksiasi reaaliaikaisesti LiveTrack-toiminnolla.

Sinulle räätälöity vívoactive

Connect IQ -kaupan sisällöllä teet GPS-älykellosta juuri sinun näköisen. Lataa kellotauluja, tietokenttiä, sovelluksia ja widgettejä. Näin voit räätälöidä älykellon juuri sinun näköiseksi ja toiminnoiltaan sopivaksi. Garmin Face-It -sovelluksen avulla asetat minkä tahansa älypuhelimessa olevan kuvan vívoactiven kellotauluksi. Jopa 7 päivän akun kesto* tarjoaa huolettoman käytön koko viikoksi.

*13 tunnin akunkesto, jos puhelin on GPS-tilassa.

vívoactive GPS
vívoactive GPS
vívoactive GPS

Mitä urheilulajeja Garmin vívoactive HR tukee?

Juoksu

vívoactive HR tukee juoksua sekä sisällä että ulkona sisäisen kiihtyvyysmittarin ja GPS-toiminnon avulla. Voit määrittää värinähälytyksen esim. sykettä, tahtia ja intervalleja varten.

Pyöräily

GPS-pyöräilysovellus mittaa aikaa, matkaa, nopeutta ja kaloreita. Se tukee antureita, kuten nopeus- ja poljinanturia ja mittaa edistymistäsi sekä harjoitellessasi että työmatkoilla.

Uinti

Laite mittaa allasuinnin ajalta esimerkiksi kokonaismatkaa ja intervallin matkaa, tahtia sekä vetojen määrää ja tyyppiä sekä laskee tehokkuutesi.

Golf

Valitse pelattava kenttä yli 40 000 kentän Garmin golfkenttätietokannasta. Golfsovellus näyttää viheriönäkymän ja helpottaa pisteiden seurantaa.

Soutu ja suppailu

Sisäinen suppailusovellus seuraa ja näyttää kaikki tilastotietosi. Näet tahdin, kokonaisajan, matkan ja vedot ulkona vesillä että kuntosalilla.

Laskettelu ja lautailu

vívoactive HR mittaa nopeutta kolmiulotteisesti laskemalla nopeuden ja matkan rinteessä suhteessa leveys- ja pituusasteeseen.

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 21.12.2016 18:48:26