Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Gigantti kuvapalvelu - kuville, jotka ansaitsevat parempaa

Haluatko varmistaa kuvillesi parhaan mahdollisen tulostusjäljen? Gigantti kuvapalvelu varmistaa kuvillesi ammattitasoiset tulokset. Älä hukuta rakkaita kuvamuistojasi pikselimereen kameran tai puhelimen muistiin vaan kehitä niistä CEWE-kuvakirja, canvas-taulu, juliste, kortti tai kuvalahja. Tarjolla on lukuisia luovia mahdollisuuksia, joiden avulla hääkuvat, lomakuvat ja arjen huippuhetket heräävät eloon aivan uudella tavalla!CEWE Kuvakirjani - Gigantti Kuvapalvelu

CEWE-kuvakirja

Huippumuistot yksiin kansiin

Ikuista merkkipäivän, lomamatkan tai arjen parhaat hetket CEWE KUVAKIRJAAN. Helppokäyttöisellä tilausohjelmalla suunnittelet valokuva-albumista juuri sinun näköisesi. Valittavanasi on erilaisia kokoja, kuten pieni, iso, vaakamalli, XL, XXL-kokoinen kirja. Kuvakirjan materiaalivaihtoehtoina on kovat sekä kankaasta tai keinonahkasta valmistetut kannet. Kuvakirjan sivumäärät ovat vapaasti valittavissasi ja tarjolla on monta erilaisia layout vaihtoehtoa ja paperilajeja. Valitse esim. kuvakirja kuvapaperilla tai korkeakiiltoisella paperilla.

Herätä muistosi eloon aivan uudella tavalla. CEWE-kuvakirja mahdollistaa myös videotallenteiden lisäämisen kuvakirjaan. Videot lisätään QR-koodeina. Skannaa QR-koodi älypuhelimella tai tabletilla katselua varten. Mikä sen parempaa kuin kaikki lomamatkasi kuva- ja videomuistot kätevästi yksissä kansissa.
CEWE taulu - Gigantti Kuvapalvelu

Julisteet & Canvas-taulut

Teetä muistoista kaunis taulu

Tärkeimmät kuvasi ansaitsevat formaatin, joka tuo pienimmätkin yksityiskohdat esille. Gigantti valokuvapalvelu teettää kauniimmista kuvista ja muistoistasi kotiisi tyylikkään canvastaulun tai julisteen. Kuvan pohjamateriaaliksi on tarjolla mm. pellavakangas, kova vaahtomuovi, dibond-alumiinikerroslevy, akryylilasi tai akryylilasin ja alumiinikerroslevyn yhdistelmä.

Voit valita yhden tärkeän kuvan, jonka haluat suurentaa tai kerätä useita kuvia kollaasitauluksi. Voit myös suurentaa yhden kuvan usealle taululle ja koota näistä suurikokoisen taulun, joka toimii vaikuttavana sisustuselementtinä. Erittäin monipuoliset kustomointimahdollisuudet tarjoavat kodin sisustukseen ja muistojen säilymiselle lähes loputtomat mahdollisuudet.Kortit ja kuvakalenterit

Persoonalliset kortit

Teetä valokuvistasi kaunis kutsu-, merkkipäivä- tai kiitoskortti. Gigantin kuvapalvelussa voit suunitella kortin ulkoasun itse ja viimeistellä sen aiheeseen sopivalla fontilla ja somisteilla. Kuvapalvelusta löydät teemoja jokaiseen tilaisuuteen, niin konfirmaatio, hää-, vuosi tai kastepäivään. Ilahduta ystäviä ja perhettä kauniilla kortilla tilanteesta riippumatta!

Lue lisää korteista

Kuvakalenterit

Kuvakalenterilla teet koko vuodesta sinun näköisen! Erittäin monipuoliset kalenterivaihtoehdot varmistavat kalenterin jokaiseen käyttötarkoitukseen. Gigantin kuvapalvelusta saat seinäkalenterit, suunnittelukalenterit ja pöytäkalenterit haluamallasi koko-, paperi ja mallivaihtoehdoilla.

Tutustu kuvakalentereihin

Valokuvat

Huippulaadukkaat kuvat

Teetä digikuvasi paperikuviksi Gigantin kuvapalvelussa ja ikuista muistosi hääjuhlasta, syntymäpäivistä tai muusta merkittävästä tapahtumasta! Valitse kuvillesi standardi- tai premium-laadun valokuvapaperi ja tärkeimmille muistoillesi akryylilasipinta. Kuvakokoja ja malleja on useita, aina perinteisistä kymppikuvista tarrakuviin ja kuvasarjoihin. Kuvasarja ovat edullinen tapa teettää samasta kuvasta usempi kopio.

Kuvalahjat

Ilahduta kuvalahjalla

Persoonallinen kuvalahja on erinomainen tapa ilahduttaa läheisiäsi. Piristä puolisosi työpäivää hauskalla kalenterilla, täynnä iloisia muistoja tai kahvimukilla, jossa loistavat lasten iloiset kasvot. Koristele erilaisia tekstiilejä, kuten t-paitoja ja tyynyliinoja. Voit myös luoda oman persoonallisen kotelon älypuhelimelle tai tabletille. Gigantin valokuvapalvelusta löydät lahjaideat kaikkiin tilaisuuksiin.

Lue lisää kuvalahjoista

100% tyytyväisyystakuu

Etkö ole tyytyväinen tilaamaasi kuvatuotteeseen? Luotamme, että valmistamamme CEWE kuvakirjat, julisteet, canvastaulut ja kuvakortit sekä kuvakalenterit täyttävät vaativammankin henkilön toiveet ja tämän vuoksi tarjoamme tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen kuvatuotteen laatuun, ota meihin yhteyttä ja saat tilalle vastaavan tuotteen tai rahasi takaisin.

Lue lisää Gigantin tuotteista: