Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Virtuaalitodellisuus on saapunut Giganttiin

VR

Virtuaalitodellisuus on saapunut Giganttiin

Lue kuinka virtuaalitodellisuus tulee muuttamaan pelimaailman ja tavan, miten katsomme elokuvia. Tutustu VR-tuotteisiin, joita tarjoamme Gigantissa. Vieraile Tammiston Gigantti-myymälässä koe virtuaalitodellisuus HTC Vive -järjestelmällä.


Virtuaalitodellisuus on tullut jäädäkseen. Tällä hetkellä tapahtuu paljon pelien ja elokuvien alueella, mutta tulevaisuudessa tulemme varmasti näkemään ja kokemaan aivan uusia tapoja tehdä ostoksia verkossa ja muutoksia sosiaalisen median alueella.

VR

HTC Vive

HTC Vive tuo virtuaalitodellisuuden kaikkien saataville. Vive VR-järjestelmä vie sinut suoraan toiminnan keskiöön 3D-maailmaan. Vive koostuu kypärästä, kahdesta ohjaimesta ja kahdesta huoneeseen sijoitettavasta sensorista.

  • Vive tehokas, mukava käyttää ja todellinen pioneeri virtuaalitodellisuuden alalla
  • Vive on kehitetty yhteistyössä Valven kanssa
  • Liiku vapaasti huoneessa

Lue lisää HTC Vivestä

VR

Playstation VR-lasit

PlayStation VR -virtuaalitodellisuuslasit saavat kokemaan pelit täysin uudella tavalla. Olet tapahtumien keskipisteessä, koet upeiden maailmojen jokaisen yksityiskohdan ja tunnet todella olevasi osa peliä, jopa 120 fps nopeudella. Playstation VR -lasien suurin myyntivaltti on sen vaivaton käyttöönotto – jos sinulla on Playstation 4 -pelikonsoli, ovat lasit heti käyttövalmiit.

  • Liitä vaivattomasti Playstation 4 -pelikonsoliin
  • Kevyt ja miellyttävä kypärä
  • Sosiaalinen näyttötila. Nauti pelistäsi yhdessä ystäviesi kanssa ja haaste heidät kisaan sosiaalisessa näyttötilassa.

Lue lisää Playstation VR-laseista

VR

Samsung Gear VR

Kompaktit Samsung Gear VR-lasit tekevät videoiden katselusta ja pelien pelaamisesta älypuhelimella entistä monipuolisempaa. Ilmoitukset viesteistä, muistutuksista ja muusta tärkeästä saat suoraan näytölle lasien käytön aikana. Laseja ohjataan näppärästi sormella tai päänliikkeillä. Gear VR-lasit ovat yhteensopivat uusimpien Samsungin älypuhelinten kanssa (Note 5, S6, S6 Edge/Edge+ tai S7/S7 Edge).

  • VR-kokemus matkapuhelimella
  • Painaa vain 318 grammaa
  • Edullinen vaihtoehto

Tulossa olevia VR-järjestelmiä

Oculus Rift

Paljon huomiota herättänyt Kickstarter tuote, Oculus Rift on saatavilla Gigantissa. HTC Viven tapaan, se vie pelaamisen uudelle tasolle ja tekee videoiden katselusta entistä vaikuttavampaa. Oculus Rift koostuu VR-kypärästä, ohjaimesta, kauko-ohjaimesta, liikesensoreista.

Microsoft HoloLens

Microsoft HoloLens ei ole perinteinen VR-järjestelmä, mutta enemmänkin ”laajennettu todellisuus”-tuote, joka tekee tietokoneen käytöstä entistä monipuolisempaa. Lasien edistynyt kamera- ja projisointiteknologia lisää holografeja silmiesi eteen erittäin korkealaatuisina. Laseja ohjataan käden liikkeillä tai äänikomennoilla.

VR on digitaalisen sisällön tulevaisuus

VR-elokuvat

VR on ainutlaatuinen tapa katsoa elokuvia. VR-elokuvissa sinä olet päähenkilö ja löydät itsesi elokuvien huimista maisemista tai jännittävistä kohtauksista. VR-elokuvat tehdään 360-kameralla tai 3D-mallinnusta hyväksi käyttäen.

VR-pelit

3D-maailma on luotu pelaamista varten ja on aika, että löydät itsesi osana pelimaailmaa. Tempaudu mukaan toimintaan ja hyppää sankarin saappaisiin. Monet suuret pelivalmistajat tuovat tulevaisuudessa entistä enemmän VR-sisältöä.

VR-sisältöä

Tänä päivänä Virtuaalitodellisuus on kehittynyt parhaiten pelien ja elokuvien alueella, mutta tulemme varmasti näkemään nerokkaita VR-ratkaisuja myös esimerkiksi nettikaupoissa ja sosiaalisessa mediassa. Kuka tietää, ehkä Google Maps Street view tulee saataville myös VR-versiona.

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 18.04.2016 15:14:40