Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Gigantin kuvapalvelu - lomamuistot parhaimmillaan

Riippumatta siitä vietitkö lomasi ulkomailla, rannalla, omalla mökillä tai kotikaupungin kesäisestä tunnelmasta nauttien on älypuhelimeesi ja kameraasi varmasti tallentunut joukko mahtavia lomamuistoja. Gigantin kuvapalvelussa voit herättää digitaaliset kesämuistosi eloon. Kehitä suosikkikuvasi ja kokoa ne valokuva-albumiksi, tai tee suosikkikuvastasi tyylikäs sisustuselementti – kuten canvas-taulu. Voit myös luoda persoonallisen CEWE KUVAKIRJAN, jossa parhaat muistot säilyvät yksissä kansissa vuodesta toiseen. Kuvakirjaan on myös mahdollista tallentaa videoleikkeitä.Ikuista lomamuistosi

Kesä, aurinko, lämmin merituuli ja vapaa-aika – kesälomalla on mahdollisuus antaa aikaa itselleen ja ladata akut tulevan talven varalle. Kameralle tallennetut kesäiset hetket piristävät myös talven pimeinä iltoina. Gigantin kuvapalvelussa voit kehittää kaikki lomakuvasi helposti ja nopeasti. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia laadukkaita kuvatuotteita.


Lomamuistot kirjaksi

Ikuista lomasi parhaat hetket CEWE KUVAKIRJAAN. Valittavana on erilaisia koko- ja kansivaihtoehtoja: pieni, iso, vaakamalli, XL, XXL ja pehmeät, kovat sekä kankaasta tai tekonahkasta valmistetut kannet. Kuvakirjan sivumäärät ovat vapaasti valittavissasi ja tarjolla on monta erilaisia layout vaihtoehtoa ja paperilajeja. Valitse esim. kuvakirja kuvapaperilla tai korkeakiiltoisella paperilla.

CEWE KUVAKIRJAAN voidaan myös lisätä videotallenteita. Videot lisätään QR-koodeina, jotka skannataan älypuhelimella tai tablet-laitteella katselua varten. Videotallenteet antavat CEWE KUVAKIRJALLE persoonallisen leiman ja auttavat säilyttämään lomamuistot kätevästi yksissä kansissa.

Luotamme CEWE KUVAKIRJAN laatuun ja tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun.  Jos et jostain syystä ole tyytyväinen kuvankirjasi laatuun tarjoamme sinulle uuden kuvakirjan maksutta tai saat rahasi takaisin.

Taulu suosikkikuvastasi

Tuo kesäinen lomatunnelma olohuoneesi. Gigantin kuvapalvelun avulla voit muuntaa suosikkikuvasi laadukkaiksi julisteiksi tai tauluiksi. Kuvapalvelumme auttaa suurentamaan kuvan juuri oikean kokoiseksi. Valittavana on erilaisia juliste- ja canvas-taulu malleja. Voit vapaasti valita haluatko juliste kollaasin, alumiinisen julisteen, julisteen akryylilasin takana, julisteen kovasta vaahtomuovista tai tuoda kuvasi näyttävästi esille XXL-formaattina. Monet eri vaihtoehdot tarjoavat sinulle paljon erilaisia mahdollisuuksia luoda persoonallisia ja ainutlaatuisia seinäkoristeita.

Meille on tärkeintä, että olet tyytyväinen CEWE SEINÄVALOKUVIISI. Takaamme sinulle aina parhaan mahdollisen laadun ja palvelun sekä 100 % tyytyväisyystakuun. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin tilaukseesi liittyviin kysymyksiin.


Vieraile Gigantin kuvapalvelussa ja kehitä kesän parhaat muistot valokuviksi jo tänään.