Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

God of War - Hallitse raivo

Ota askel tuntemattomaan. God of War kertoo klassisen tarinan uudesta näkökulmasta. Liity Kratosin seuraan, kun hän taistelee läpi hirviöiden ja kaaoksen täyttämän maailman suojellakseen ja opettaakseen poikaansa. Nauti synkästä mutta kauniista, vuorten ja Pohjolan metsien täyttämästä maisemasta, jonka läpi tie vie sinua kohti menneisyytesi kauhuja. God of War saatavilla vain PlayStation 4:lle.
59,95
 
Vertaile
Lisätietoa
Varastossa (100+)  
Lue lisää God of War (PS4)

Vaarallinen uusi aikakausi

Hätkähdyttävällä tavalla kerrottu tarina tuo yhteen kaikki sarjan ydinelementit – nautinnollisen taistelun, henkeäsalpaavat puitteet ja vahvan kerronnan – uudella, entistäkin vaikuttavammalla tavalla.

God of War

God of War

Rohkea tarina

Kratos saa yllättävän tilaisuuden opetella hallitsemaan itseään niin kauan määritellyttä raivoaan. Opettaakseen ja suojellakseen poikaansa, joka on päättänyt ansaita isänsä kunnioituksen, Kratos alkaa kyseenalaistaa synkän perintönsä ja yrittää hyvittää menneisyytensä kauhut.


Synkempi maailma

Pelin tarina sijoittuu skandinaavisten tarujen kesyttömiin metsiin, valtakuntiin ja vuorille. Oletko valmis kohtaamaan tuntemattoman, synkän ja vaarallisen maan, joka on täynnä ainutlaatuisia olentoja, hirviöitä ja jumalia?

God of War

God of War

Säälimätöntä, fyysistä taistelua

Intiimi, olkapään yläpuolelle sijoitettu vapaa kamera tuo toiminnan entistä lähemmäksi. Taistelut käydään lähietäisyydeltä, kiivaina ja vankkumattomina. Kratosin voimakas taikakirves on sekä raaka ase että monipuolinen tutkimustyökalu. Ole aina varuillasi.

Lue lisää Gigantin tuotteista: