Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Esittelyssä Honor 8

Honor 8 -älypuhelimessa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, korkealuokkaiset materiaali ja käyttäjäystävällisyys. Huawein ohueksi muotoiltu puhelin on varustettu sormenjälkilukijalla, kaksoiskameralla, loistavalla akun kestolla ja pikalatausominaisuudella. Lue lisää Honor 8 -älypuhelimesta.

Loistava muotoilu takaa monipuolisen käytön

Honor 8 -älypuhelimen kestävä metallikehys sekä etu- ja takakannen 2.5D lasipinnat tekevät puhelimesta todellisen muotovalion. Kauniisti kaartuva näytön lasi viimeistelee puhelimen elegantin muotoilun. Tarkkaan harkittu muotoilu ja materiaalit varmistavat, että 153g painava Honor 8 istuu täydellisesti käteen ja on miellyttävä käyttää. Vain 7,5 mm ohut puhelin on varustettu terävällä 5,2” näytöllä, edistyneellä sormenjälkilukijalla ja Knuckle Sense 2.0 -ominaisuudella.

Nerokkaiden ominaisuuksien ansiosta Honor 8 -puhelimen käyttö on entistä intuitiivisempaa ja nopeampaa!

Huawei Honor 8

Tehokas ja monipuolinen

Älypuhelimen pinnan alla piilee uskomaton teho ja ominaisuudet vailla vertaa. Tehokas HiSilicon Kirin 950 kahdeksanytiminen suoritin ja 4 GB RAM-muisti tarjoavat saumattoman sovellusten moninajon. Android 6.0 -käyttöjärjestelmään pohjautuva tyylikäs ja älykäs EMUI 4.1 -käyttöliittymän ominaisuudet tarjoavat entistä laajemmat muokkausmahdollisuudet, joten voit helposti tehdä puhelimesta juuri itsesi näköisen. Honor 8 -älypuhelin on saatavilla 32 GB tai 64 GB muistikapasiteetilla, jotka ovat mahdollista laajentaa Micro-SD muistikortilla jopa 256 GB asti.

Honor 8 -älypuhelimen tehokas 3.000 mAh akku tarjoaa jopa koko päivän kestävän puhelimen käytön. Pikalatausominaisuudella lataat akun 47 % vain 30 minuutissa. Akku tarjoaa täyteen ladattuna esimerkiksi 20 tunnin musiikin toiston tai 11 tunnin videoiden toiston.


Ikuista arjen seikkailut korkealaatuisena

Honor 8 on varustettu 12 MP takakannen kaksoiskameralla sekä 8 MP etukameralla, joiden avulla onnistuu niin ikimuistoisten hetkien tallentaminen, kuin laadukkaat selfiet. Takakannen kaksoisobjektiivi varmistaa, että kuvat tallentuvat terävinä ja väreiltään rikkaina.

Ammattitason kamera-asetukset tarjoavat entistä laadukkaampien kuvien tallentamisen.

Huawei Honor 8 - Ikuista arjen seikkailut korkealaatuisena

Osta Honor 8 Gigantista:

Ei tuotteita

Vertaile
Lisätietoa
 
  • 5.2" Full HD -näyttö
  • 4 GB keskusmuisti
  • 2x 12 megapikselin kamera
  
 
Vertaile
Lisätietoa
 
  • 5.2" Full HD -näyttö
  • 4 GB keskusmuisti
  • 2x 12 megapikselin kamera
  
 
Vertaile
Lisätietoa
 
  • 5.2" Full HD -näyttö
  • 4 GB keskusmuisti
  • 2x 12 megapikselin kamera
  
 

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 22.08.2016 16:23:36