Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

HP Spectre Folio - Ainutlaatuisen tyylikäs

Ainutlaatuisen tyylikäs HP Spectre Folio on maailman ensimmäinen aidolla nahalla päällystetty tietokone. Vaikuttavan ulkomuodon lisäksi hybriditietokone tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn, monipuoliset ominaisuudet ja erinomaisen akunkeston. Kannettava on saatavilla vain Gigantista.
HP Spectre Folio on ainutlaatuisen tyylikäs kannettava

Uuden ajan Premium-kannettava

HP on mestarillisesti suunniteltu hybriditietokone, jollaista ei ole aikaisemmin nähty. Aidolla nahalla päällystetty HP Spectre Folio määrittelee kannettavien tietokoneiden rajat uudelleen. Elegantissa ja ajattomasti muotoillussa tietokoneessa on kestävä rakenne ja suorituskykyiset komponentit. Innovatiivinen Spectre Folio on HP:n uuden ajan tyyli-ikoni, joka on suunniteltu viimeisintä yksityiskohtaa myöten.

HP Spectre Foliossa on jopa 18 tunnin akunkesto

Pidempi akunkesto, korkeampi tuottavuus

Kannettavassa on 8. sukupolven Intel® Core™ -prosessori, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn riippumatta siitä haluatko suoratoistaa sisältöä tai luoda sitä itse. Taustavalaistu näppäimistö helpottaa työskentelyä heikosti valaistussa ympäristössä, kuten lentokoneessa työmatkan aikana. Uskomattoman pitkän, jopa 18 tunnin akunkeston ansiota HP Spectre Folio on aina valmiina ja voit pystyä tuottavana koko päivän.

HP Spectre Folio mukautuu käyttötarpeen mukaan

Käyttöösi mukautuva rakenne

HP Spectre Folio -hybriditietokone on helposti säädettävä ja suunniteltu erityisesti liikkuville käyttäjille. Spectre Folio tarjoaa kolme eri käyttötilaa, joiden ansiosta voit käyttää sitä monipuolisemmin kaikissa tilanteissa. Vaihda sulavasti kannettavan, näyttötilan ja tablettitilan välillä. Työskentele kannettava-tilassa liikkeellä ollessasi, katsele videoita ja elokuvia näyttötilassa ja tallenna ideasi nopeasti tablettitilassa.

HP Spectre Folio Bang & Olufsen -äänentoistolla

Täydellinen multimediakäyttöön

HP Spectre Folio soveltuu erinomaisesti multimediakäyttöön sekä kotona että liikkeellä ollessasi. Koe vaikuttava äänimaailma HP:n neljän kaiuttimen, HP Audio Boost -ominaisuuden ja Bang & Olufsenin asiantuntijoiden optimoiman äänen ansiosta. Kannettavan solakkaan runkoon kätkeytyy 13,3 tuuman IPS LED -kosketusnäyttö, jossa on lähes olemattomat kehykset eivät vie huomiota pois itse kuvasta. Spectre Folion mukana tulee lisätarvikkeena HP Pen -kynä, jonka avulla työskentely, navigointi, muistiinpanojen tekeminen ja kuvien muokkaus käy vaivattomasti.

Lue lisää Gigantin tuotteista: