Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Huawei Mate Pro 9 Porsche Design – inspiraationa täydellisyys

Porsche Design Huawei Mate 9 - inspiraationa täydellisyys

Kun yksi maailman johtavista älypuhelinvalmistajista yhdistää voimansa maailman johtavan muotoiluyrityksen kanssa, on tuloksena taidonnäyte vailla vertaa. Porsche Designin ja Huawein Porsche Design Huawei Mate 9 -älypuhelimessa yhdistyvät funktionaalisuus, uusin tekniikka ja upea muotokieli.

Porsche Design Huawei Mate 9 - tyylin ja teknologian täydellinen fuusio!

Täydellinen liitto

Porsche Design Huawei Mate 9 -puhelimessa yhdistyvät ensiluokkaiset materiaalit ja muotoilu sekä uusin älypuhelinteknologia. Porsche Design vastaa älypuhelimen muotokielestä. Korkealuokkaiset valmistusmateriaalit, tarkkaan mietityt yksityiskohdat ja funktionaalinen muotoilu tekevät puhelimesta todellisen muotovalion. Huawein edistynyt teknologia varmistaa, että puhelinta on yhtä miellyttävä käyttää kuin katsoa.

Erotu eduksesi

Porsche Design Huawei Mate 9 saa sinut erottumaan edukseen. Älypuhelin pohjautuu, kaikkien odotukset ylittäneeseen, Huawei Mate 9 -älypuhelimeen. Kun yksi maailman edistynein älypuhelin saa ylleen maailman tyylikkäimmän ulkokuoren, on tuloksena täyden 10 arvoinen puhelin. Porsche Design Huawei Mate 9 on puhelin, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Porsche Design Huawei Mate 9 on varustettu upealla kaarevalla 5,5” QHD-näytöllä . Ikonisen Leican suunnittelema kaksoiskamera on sijoitettu älypuhelimen takakanteen ja uudelleen sijoitettu sormenjälkitunnistin löytyy puhelimen etukannesta.

 Huawei Mate 9 Pro Porsche Design  - inspiraationa täydellisyys
 Huawei Mate 9 Pro Porsche Design  - inspiraationa täydellisyys

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 08.03.2017 12:47:46