Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
1 249
 
 
  • Intel® Core™ i5-7200U -prosessori
  • 13" 2K 1440p IPS-näyttö
  • 8 GB RAM, 256 GB PCIe SSD-muisti
Lue lisää Huawei MateBook X 13" kannettava 256 GB (ruusukulta)
1 249
 
Vertaile
Lisätietoa
Toimitukset alkavat 07.08.2018  
  • Intel® Core™ i5-7200U -prosessori
  • 13" 2K 1440p IPS-näyttö
  • 8 GB RAM, 256 GB PCIe SSD-muisti
Lue lisää Huawei MateBook X 13" kannettava 256 GB (harmaa)
Huawei MateBook X

Huawei MateBook X - maksimaalinen suorituskyky, minimaalinen koko

Anna MateBook X:n vaikuttaa sinut tyylillään ja tekniikallaan! Ainutlaatuinen kannettava on uskomattoman tehokas pienestä koostaan huolimatta. MateBook X on asettaa uuden standardin Huawein -kannettaville.

Tehokkuutta arkikäyttöön

Erittäin ohut ja kevytrakenteinen MateBook X tarjoaa sinulle uudet eväät arkeen. 13 tuuman näytöllä varustettu kannettava on jopa A4-arkkia pienempi, joten se kulkee helposti mukanasi, minne menetkin. MateBook X:stä tulee luonnollinen aisapari arkeen, sillä se soveltuu yhtä hyvin niin työ- kuin viihdekäyttöön. MateBook X on valmis monipuoliseen käyttöön ajasta ja paikasta riippumatta.

Minimalistisen kuoren alle kätkeytyy tuodellista suoritusvoimaa. Kannettavassa on 7. sukupolven Intel Core™ i5 -prosessori, joka tarjoaa riittävästi voimaa monipuoliseen käyttöön sekä työssä että vapaa-ajalla.

Huawei MateBook X

Valta hyppysissäsi

Huomaat Huawei MateBook X:n tarjoamat edut heti ensimmäisestä hetkestä alkaen. Laitteen virtapainikkeessa on integroitu sormenjälkitunnistin, jonka avulla turvaat tietokoneesi tehokkaasti ulkopuolisilta. MateBook X:n muotoilu on hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten ja sen kirkas 2160 x 1440 resoluution näyttö on suojattu äärimmäisen kestävällä Gorilla Glass -lasilla. Käännä tietokoneen äänet päälle ja vaikutu sen laadusta. Dolby Atmos -äänijärjestelmä tuottaa luonnollisen ja rikkaan äänentoiston musiikille, elokuville ja peleille.

 Tietokone suorituskykyä vaativaan työskentelyyn

PCMark Produce – Tietokone suorituskykyä vaativaan työskentelyyn

Gigantissa meille on itsestään selvää, että tunnet tietokoneen suorituskyvyn ennen sen ostoa. Siksi testaamme kaikki tietokoneemme riippumattoman UL Benchmarks -suorituskykytestin avulla ja teemme sinun valinnastasi helpompaa.

Tämä tietokone on saanut seuraavan luokituksen:

Produce

Tietokone, jonka suorituskyky riittää myös hieman vaativimpien ohjelmien ja työtehtävien suorittamiseen. Produce-luokan tietokoneilla muokkaat kuvia ja videoita ilman turhia viiveitä ja varmistat ohjelmien sujuvan moninajon. Lue lisää Gigantin ja UL Benchmarkin PCMark10-suorituskykytestistä ja suorituskykyluokista täältä.

Lue lisää Gigantin tuotteista: