Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Huawei T3

Huawei T3 10 - Elegantti ja tehokas viihdelaite

Huawei T3 10 on elegantti tablet-laite, joka laadukas näyttö ja pitkäkestoinen akku tekevät siitä erinomaisen valinnan viihde- ja multimediakäyttöön. Android 7.0 -käyttöjärjestelmän ansiosta tablet-laitteen käyttö on helppoa ja monipuolista.
 Huawei T3

Elegantti muoto, vaikuttava näyttö

Muotoilultaan näyttävä Huawei T3 10 on varustettu laadukkaalla 9,6 tuuman näytöllä, joka toistaa kuvan kirkkaissa väreissä. Nauti elokuvista, videoista ja peleistä korkealla Huawei-tuotemerkille ominaisella kuvanlaadulla.

Näon vuoksi

T3 10 -laitteen näyttö sopeuttaa kuvan kirkkauden ympäristön valaistuksen mukaan, vuorokauden ajasta riippumatta. Näyttöä on aina miellyttävä katsella ja sen edistyneet tekniikat vähentävät samalla silmiin kohdistuvaa rasitusta.

 Huawei T3

Aina käyttövalmis

Pitkäkestoisen akun ansiosta Huawei T3:ssa riittää virtaa koko päiväksi, joten voit ottaa sen huoletta mukaasi lomalle, työmatkalle, kouluun tai vapaa-ajan aktiviteetteihin. Android 7.0 -käyttöjärjestelmän avulla voit tehdä entistä enemmän samanaikaisesti ja nauttia viiveettömästä käytöstä, kun taas EMUI 5.1 -käyttöliittymä tarjoaa helpon ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Vanhempien valvoman helppokäyttöisen Lastentilan avulla varmistat miellyttävän ja turvallisen käyttökokemuksen myös perheen pienimmille.

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

Huolenpitopalvelu iPad ja tablet

Huolenpitopalvelu tabletille

Huolenpitopalvelun avulla voit käyttää laitettasi huolettomasti. Asennamme ja päivitämme tablet-laitteen puolestasi. Autamme sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa koko sopimuskauden ajan. Voit valita sopimuskauden kestoksi jopa 36 kk. Saat apua milloin tahansa puhelimitse tai käymällä myymälässämme.

Lue lisää Gigantin tuotteista: