Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
10 hyödyllistä sovellusta opiskeluun

10 hyödyllistä sovellusta opiskeluun

Lähes kaikkeen on kehitetty näppärä sovellus. Nämä 10 sovellusta sopivat iOS- ja Android-laitteille ja helpottavat opiskelijaelämää. Opiskelijana sinulla on todennäköisesti paljon tekemistä opintojen parissa ja vapaa-ajalla. Siksi on hyvä, että sovelluksia on saatavilla. Kokosimme tähän muutamia hyödyllisiä sovelluksia, jotka tarjoavat apua koulutehtävien tekemiseen, arjen suunnitteluun ja oikean luentosalin löytämiseen.
Opiskelussa tulee muistaa monia asioita

1. Canvas student

(iOS, Android – ilmainen): Canvas on lähes korvaamaton, jos opiskelet sitä käyttävässä oppilaitoksessa. Sovellus tarjoaa kaikkien opiskelemiesi aineiden sisällöt käyttöösi samalla tavalla kuin tietokoneella. Sovellus voi myös lähettää push-ilmoituksia uudesta sisällöstä.

Muistilistojen laatiminen sovelluksessa on kätevää

2. Wunderlist

(iOS, Android, Windows – ilmainen): Wunderlist on näppärä apuväline sekä opiskeluissa että elämässä ylipäätään. Helppokäyttöinen sovellus sopii muistilistojen, tehtävälistojen ja kauppalistojen laatimiseen, ja sillä voi seurata, onko tehtävät suoritettu. Sovellus synkronoi listat automaattisesti muihin laitteisiisi, ja listoja voi myös jakaa muille käyttäjille.

Kalenteri ja puhelin pöydällä

3. myHomework student planner

(iOS, Android – ilmainen): myHomework student planner auttaa sinua suunnittelemaan arkipäiväsi ja opiskelu huolellisemmin ja tehokkaammin. Sovellukseen voit luoda lukujärjestyksesi ja luentoajat, tehtävien palautuspäivät ja tenttipäivät, joten sinulta ei jää mitään huomioimatta.

Kokoa muistiinpanot yhteen sovellukseen

4. Evernote

(iOS, Android, Windows – ilmainen): Evernotella voit tehdä muistiinpanoja puhelimella ja tabletilla ja synkronoida tiedot kaikkiin laitteisiisi tai jakaa ne muiden sovelluskäyttäjien kanssa. Voit myös tehdä yhteistyötä chat-toiminnon avulla, laatia muistilistoja, asettaa muistutuksia, tehdä äänitallenteita ja lisätä kuvia.

Office Lens muuntaa kuvat PDF-muotoon.

5. Microsoft Office Lens

(iOS, Android, Windows – ilmainen): Tämä nerokas Microsoft-sovellus on omiaan opiskelijoille. Voit ottaa sillä kuvia asiakirjoista, valkotaulusta, liitutaulusta, lehdistä ja muusta tekstistä – myös viistosta. Kuvan voi myös muuntaa muokattavaan tekstimuotoon!

Opiskelussa julkaisuihin viittaaminen tulee tehdä oikein.

6. Citation Maker ja Citation Generator Lite

(iOS, Android – ilmainen): Opiskelijana sinun pitää olla tarkkana lähdeviitteiden kanssa. Tässä sinua auttaa sovellukset Citation Maker ja Citation Generator Lite. Skannaa kirjan viivakoodi tai naputtele kirjan nimi sovellukseen, niin sovellus luo sinulle oikean lähdeviitteen automaattisesti. Voit valita monista eri lainauskäytännöistä.

Sanojen merkityksellä on opiskelussa väliä

7. Merriam-Webster Dictionary

(iOS, Android – ilmainen): Opiskelitpa mitä tahansa, lukulistaasi sisältyy todennäköisesti myös englanninkielisiä kirjoja ja artikkeleita. Merriam-Websterin sanakirjan avulla voit tarkistaa sanojen merkityksiä ja kirjoittaa englantia oikein. Kun olet asentanut sovelluksen, saat ilman verkkoyhteyttä käyttöösi sananselitykset, synonyymit, antonyymit ja paljon muuta.

Laskin puhelimessa keventää koululaukun painoa

8. Free Graphing Calculator 2 ja EduCalc Classic

(iOS, Android – ilmainen): Free Graphing Calculator (Android) 2 ja EduCalc Classic (iOS) ovat ilmaisia sovelluksia ja tuo täyden tieteellisen laskimen puhelimeen tai tablettiin. Se piirtää kuvaajat ja näyttää laskelmat, jotta sinun on helpompi ymmärtää, miten tulokseen päädyttiin.

Google Drive on erinomainen pilvipalvelu erityisesti Gmail-sähköpostin käyttäjille

9. Google Drive

(iOS, Android, Windows – ilmainen 15 Gt:n tallennus): Kunhan sinulla on verkkoyhteys käytössä, Google Drive huolehtii siitä, että työsi on aina tallennettu pilveen. Tällä tavoin voit työskennellä puhelimella, tabletilla ja tietokoneella murehtimatta siitä, työstätkö varmasti viimeisintä versiota. Toisin sanoen tämä sovellus on omiaan tutkielmien tekoon.

Labyrintti

10. Mazemap

(iOS, Android – ilmainen): Onko oikean luentosalin löytäminen hankalaa? Mazemap auttaa sinua siinä. Sovellus toimii monissa yliopistoissa ympäri maailmaa, mutta sitä käytetään erityisesti Pohjoismaissa. Yksinkertaisesti Mazemap-sovellus koostuu julkistilojen sisätilakartoista, joiden avulla sokkeloisissa rakennuksissa liikkuminen on vaivatonta. Sovellus toimii myös esimerkiksi lentokentillä ja sairaaloissa.

Lue lisää Gigantin tuotteista: