Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Jabran langattomat kuulokkeet

 Jabran langattomat kuulokkeet
Jabran valikoimista löydät langattomat kuulokkeet joka lähtöön. Treenaa täysin langattomien Jabra Elite Sport- tai langattomien Jabra Sport Pace -kuulokkeiden kanssa ja rentoudu kuuntelemalla musiikkia Jabra Move -on-ear -kuulokkeista.

Tutkimukset osoittavat musiikinkuuntelun parantavan urheiluharjoituksia. Yhä useampi etsii Gigantista erityisesti harjoitteluun sopivia kuulokkeita. Tässä videossa esittelemme urheiluharjoitteluun sopivia kuulokkeita ja niiden ominaisuuksia.

Jabra Elite Sport – täysin langattomat kuulokkeet

Jabra Elite Sport -kuulokkeet ovat täysin langattomat, joten voit keskittyä urheiluun täysillä. Kuulokkeet mittaavat pulssin korvasta, ja Jabra Sport Life -sovelluksen avulla voit rekisteröityä ja analysoida harjoitteluasi sekä saada henkilökohtaista valmennusta treenien aikana. Kuulokkeet yhdistetään älypuhelimeen Bluetoothin välityksellä. Sisäänrakennettu akku latautuu nopeasti ja tarjoaa jopa 4,5 tuntia kuunteluaikaa. Mukana tulee lisäksi latauskotelo, joka mahdollistaa kaksi lisälatauskertaa.

 Jabra Elite Sport täysin langattomat kuulokkeet
 Jabra Sport Pace langattomat kuulokkeet

Jabra Sport Pace – langattomat in-ear -kuulokkeet

Langattomissa Jabra Sport Pace -in-ear -kuulokkeissa on ergonominen muotoilu, jonka ansiosta ne sopivat hyvin urheiluun. IP54-sertifioidut kuulokkeet kestävät sekä hikeä että sadetta. Lataamalla ilmaisen Jabra Sport Life -sovelluksen älypuhelimeesi, saat tietoa sykkeestä, ajasta, etäisyydestä ja kalorien kulutuksesta harjoittelun aikana. Jabra Sport Pace -kuulokkeiden akunkesto on jopa 5 tuntia, ja jo 15 minuutin pikalatauksella saat 60 minuuttia lisää kuunteluaikaa.

Jabra Move – langattomat on-ear -kuulokkeet

Langattomissa Jabra Move -on-ear -kuulokkeissa on tyylikäs, kompakti ja kevyt muotoilu. Kuulokkeet toistavat musiikkia tasapainoisella äänenlaadulla, tiiviillä bassolla ja ilmavilla korkeilla äänillä, mikä antaa paljon vastinetta rahalle. Kuulokkeissa on langaton Bluetooth-yhteys ja jopa 8 tunnin akunkesto.

 Jabra Move langattomat kuulokkeet

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 25.10.2017 14:17:22