Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Jamie Oliver BBQ - nyt Gigantista

Tämän kesän kuumin uutuus on Jamie Oliver BBQ grillisarja, jonka mestarikokki on itse kehittänyt. Parhaimpien grillivalmistajien kanssa suunnitellut laadukkaat ja tyylikkäät grillit on valmistettu kestämään. Tämän vuoksi annamme grillin polttimille 10 vuoden rajoitetun takuun kun rekisteröit tuotteen 30 päivän sisällä ostosta

Tutustu koko Jamie Oliver -grillisarjaan

Intohimoisena grillaajana tunnettu Jamie Oliver on kehittänyt grillisarjan, joka koostuu laadukkaista kaasu -ja hiiligrilleistä. Maailmankuulu ja sympaattinen mestarikokki on tehnyt yhteistyötä parhaiden grillivalmistajien kanssa, ja luonut grillisarjan vailla vertaa. Sarjan grilleistä löytää jokainen käyttöönsä sopivan grillin – grillasit sitten pienelle tai suurelle ruokaseurueelle. Tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on kiinnitetty erityishuomiota materiaaleihin, jotka ovat erittäin kestäviä. Tämän lisäksi monet nerokkaat toiminnot tekevät grillauksesta hauskaa ja vaivatonta. Kun rekisteröit grillin 30 päivän sisällä tuotteen ostopäivästä, saat kaasupolttimille 10 vuoden rajoitetun takuun.


Korkealaatuisilla Jamie Oliver grilleillä on 10 vuoden takuu


Nauti grillaamisesta ja valmista maistuvia aterioita Jamie Oliver grilleillä


Monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät grillauksesta hauskaa ja vaivatonta


Laadukkaat ja tyylikkäät grillit on valmistettu kestämään


Kaasugrilli
Jamie Oliver BBQ kaasugrillit ovat muotoilultaan tyylikkäitä ja moderneja. Valittavanasi on neljä eri kokoa ja voit valita 2, 3, 4, tai 6 polttimen välillä.

Kolmen tai useamman polttimen grillillä valmistat ruokaa entistä monipuolisemmin. Esimerkiksi epäsuorassa grillauksessa uloimmat kaasupolttimet sytytetään ja ruoka asetetaan parilan keskelle. Näin liha kypsyy pehmeästi ja tasaisesti molemmilta puolilta ja sopii täydellisesti kanan ja kyljysten grillaukseen.

Suurimmissa malleissa on lisäksi sivupoltin, jonka avulla valmistat lisukkeita kuten, kastikkeen, riisin tai perunat samanaikaisesti kun itse pääruoka kypsyy.


Hiiligrilli
Hiiligrilli on monen grillaajan ehdoton ykkösvalinta. Se käyttöönotto ja kuumeneminen kestävät hieman kauemmin, mutta aisteja hivelevä makuelämys on pienen odottamisen arvoinen!

Grillausalueen halkaisija on 54 cm ja monet älykkäät toiminnot tekevät grillauksesta ja sen puhdistuksesta vaivatonta. Grillin kanteen sijoitettu lämpömittari auttaa valvomaan lämpötilaa ja varmistamaan parhaan mahdollisen grillaustuloksen. Yllätä perheesi ja ystäväsi maukkailla grilliherkuilla!


Pallogrilli
Mikä onkaan hauskempaa kuin grillaus luonnonhelmassa tai rannalla hyvässä kaveriporukassa! Jamie Oliver Park -pallogrilli on täydellinen vaihtoehto luontoa kuormittavalle kertakäyttögrillille.

Grilli on erittäin kompakti ja helppo ottaa mukaan kevyen rakenteensa ansiosta. Grillausalue on halkaisijaltaan 34.5 cm ja painaa vain 4.2 kiloa.

Säädettävät ilma-aukot sekä kannessa, että pohjassa takaavat optimaalisen ilmankierron. Grillaat herkulliset naposteltavat rannalla, puistossa tai vaikka pienellä parvekkeella.
Gigantin grillikausi

Gigantin grillikausi

Lue lisää