Myymälät suljettu vappupäivänä 1.5.
Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Jan Thomas

Jan Thomas - kevään uudet tuulet hiustenmuotoilussa

Ensimmäiset kevään merkit ovat ilmassa ja voit heittää pipon päästäsi. Talvivaatteet vaihtuvat kevyempiin kuoseihin ja myös hiustyyli saa olla huolettomampi sekä luonnollisempi. Lue ja katso Jan Thomasin parhaimmat muotoiluvinkit tämän kevään hiusmuotiin.

Vallankumoukselliset hiustrendit

Äskettäin Pariisin ja Milanon muotiviikoilta palannut Jan Thomas on innoissaan ja täynnä uusia ideoita. Edessä on hiusmuotoilun täysin uudet tuulet. Tänä keväänä hiustyyli saa olla rennompaa ja luonnollisempaa. Jan Thomas haluaa jakaa vinkit, joiden avulla luot trendikkäät kampaukset niin arkeen kuin juhlaan.

Lue vinkit, kuinka käytät hiustenmuotoilulaitteita uudella tavalla.

Jan Thomas

Luonnolliset liikkeet suoristusraudalla

Ensimmäisessä kampauksessa tarvitset suoristusrautaa, jonka avulla luot luonnolliset ja rennot kiharat. Kampaus on saanut inspiraationsa Tommy Hilfiger -malli Gigi Hadidin luonnollisesta ja rennosta tyylistä. Kampauksen salaisuus piilee kiharrustekniikassa. Aloita kampauksen muotoilu alhaalta käsin nostamalla päällyshiukset klipsillä ylös. Käännä hiukset kihartaessa ulos- ja ylöspäin ja erottele kiharat, kun ne vielä ovat lämpimät. Tämä varmistaa, että ne näyttävät rennoilta ja luonnollisilta. Tämä hiustyyli on jo bongattu punaiselta matolta ja muotinäytöksissä. Sopii täydellisesti niin hollywoodiin kuin vappulounaalle. Muista suojata hiukset lämpösuihkeella ennen käsittelyä.

Kihartimella sensuellit ja leikkisät kutrit

Tämän tyylin luomiseen tarvitset kiharrinta. Jos käytät kiharrinta, jossa ei ole erillistä kiinnitystä, saat täydelliset tulokset helpommin. Victoria’s Secret -malleilta inspiraationsa saanut hiustyyli on sensuelli, mutta samalla leikkisä – aivan kuten Victoria’s Secret -mallitkin. Tärkeintä tämän kampauksen tekemisessä on hiusten suojaaminen lämpösuojasuihkeella ja viimeistely kiiltosuihkeella. Kampaus loistaa upeasti kevätauringossa ja on täydellinen myös juhliin.
 

Keväiset laineet Jan Thomas laineraudalla

Tämä kampaus on kevään ja kesän kuumin tyyli! Maailmanluokan tähdet, kuten Britney Spears, Madonna ja Beyoncé ovat tehneet tästä kampauksesta kuuluisan. Tämän kampauksen luomiseksi tarvitset Jan Thomas Deep Wave -rautaa, joka luo kauniit laineet. Deep Wawe -lainerauta sopii käytettäväksi erityisesti pohjoismaiselle hiustyypille.


 


Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 04.04.2017 12:54:55

Merkki

Tuotekategoria

Tuote

Myymälä

Uutisia, vinkkejä ja ohjeita