Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Jan Thomas - kesän uudet tuulet hiustenmuotoilussa

Kesä on täällä ja voit vihdoin heittää pipon päästäsi. Talvivaatteet vaihtuvat kevyempiin kuoseihin ja myös hiustyyli saa olla huolettomampi sekä luonnollisempi. Lue ja katso Jan Thomasin parhaimmat muotoiluvinkit tämän kauden hiusmuotiin.

Vallankumoukselliset hiustrendit

Äskettäin Pariisin ja Milanon muotiviikoilta palannut Jan Thomas on innoissaan ja täynnä uusia ideoita. Edessä on hiusmuotoilun täysin uudet tuulet. Tänä keväänä ja kesänä hiustyyli saa olla rennompaa ja luonnollisempaa. Jan Thomas haluaa jakaa vinkit, joiden avulla luot trendikkäät kampaukset niin arkeen kuin juhlaan.

Lue vinkit, kuinka käytät hiustenmuotoilulaitteita uudella tavalla.

Jan Thomas

Luonnolliset liikkeet suoristusraudalla

Ensimmäisessä kampauksessa tarvitset suoristusrautaa, jonka avulla luot luonnolliset ja rennot kiharat. Kampaus on inspiraationsa Tommy Hilfiger malli Gigi Hadidin luonnollisesta ja rennosta tyylistä. Kampauksen salaisuus piilee kiharrus tekniikassa. Aloita kampauksen muotoilu alhaalta käsin nostamalla päällihiukset klipsillä ylös. Käännä hiukset kihartaessa ulos ja ylöspäin ja erottele kiharat, kun ne vielä ovat lämpimät. Tämä varmistaa, että ne näyttävät rennoilta ja luonnollisilta. Tämä hiustyyli on jo bongattu punaiselta matolta ja muotinäytöksissä. Sopii täydellisesti niin Hollywoodiin kuin Juhannusjuhliin. Muista suojata hiukset lämpösuihkeella ennen käsittelyä.

Kihartimella sensuellit ja leikkisät kutrit

Tämän tyylin luomiseen tarvitset kiharrinta. Jos käytät kiharrinta, jossa ei ole erillistä kiinnitystä, saat täydelliset tulokset helpommin. Victoria’s Secret malleilta inspiraationsa saanut hiustyyli on sensuelli, mutta samalla leikkisä – aivan kuten Victora’s Secret mallitkin. Tärkeintä tämän kampauksen tekemisessä on hiusten suojaaminen lämpösuojasuihkeella ja viimeistely kiiltosuihkeella. Kampaus loistaa upeasti kesätauringossa ja on täydellinen myös juhliin.


Hurmaavat laineet Jan Thomas laineraudalle

Tämä kampaus on kevään ja kesän kuumin tyyli! Maailman luokan tähdet, kuten Britney Spears, Madonna ja Beyoncé ovat tehneet tästä kampauksesta kuuluisan. Tämän kampauksen luomiseksi tarvitset Jan Thomas Deep Wave-rautaa, joka luo kauniit laineet. Deep Wawe -lainerauta sopii käytettäväksi erityisesti pohjoismaiselle hiustyypille.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 24.05.2017 08:57:40