Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Gigantin pilvipalvelu

Pidä huolta tärkeimmistä muistoistasi

Vieläkö muistat lomamatkasi vuodelta 2013? Auringonlasku kauniina kesäiltana, puiden värikkäinä hehkuvat lehdet sateisena syyspäivänä tai ystävien seurassa vietetty elokuvailta? Vai hävisivätkö muistosi kadotetun matkapuhelimen tai rikkoontuneen tietokoneen mukana?
Gigantin pilvipalvelu

Hetket, jotka elävät ikuisesti

Nopea Google-haku paljastaa, että vuoden 2017 kuluessa on tallennettu 1,2 triljoonaa valokuvaa tai videota. Tämä huima luku jakautuu lukemattomien kameroiden, tablettien ja matkapuhelinten kesken. Lukuun mahtuu valtava määrä erilaisia teemoja ja kuvauskohteita. Yhteistä näille kaikille kuville on se, että ne on tallennettu kuvaajalle tärkeällä hetkellä, jota ei haluta unohtaa. Olemme kaikki naureskelleet 80-luvun hiusmuodille ja muistelleet menneiden vuosien tapahtumia. Kuvat ja videot kertovat eletystä elämästä ja ovat osa historiaamme – jotain, mitä emme halua kadottaa...

Elkjøp Cloud

…tai pyyhkiä pois. Tänä päivänä elektronisia laitteita vaihdetaan usein ja monille on tärkeää saada yhä enemmän tallennustilaa, minne mahtuu yhä enemmän muistoja ja mediasisältöä. Tallennustilan loppuessa joudumme tärkeän valinnan eteen. Haluammeko tallentaa laitteelle uutta materiaalia ja luopua esimerkiksi vanhoista lomavalokuvista? Gigantin pilvipalvelun ansiosta tallennustila ei lopu kesken. Pilvipalvelussa voit säilyttää kaikki lomilla, juhlissa ja arkena tallennetut valokuvat ja videot ilman huolta niiden menettämisestä.
Varmista kuvillesi säilytyspaikka, jossa ne pysyvät hyvässä järjestyksessä ja varmassa tallessa.