Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun


AUTAMME SINUA MIELELLÄMME!


KNOWHOW on Gigantin oma palveluvalikoima, johon kuuluvat kodinelektroniikan asennus-, huolto- ja tukipalvelut. Autamme sinua laitteiden toimituksissa, käyttöönotossa ja mahdollisissa ongelmatilanteissa. Siirrämme tärkeät tiedostosi ja yhteystiedot vanhasta laitteesta uuteen sekä asennamme kodinkoneet ammattitaidolla.Gigantin KNOWHOW-palvelut ovat ryhmitelty neljään osaan:

TOIMITUS- JA
ASENNUS

Toimitamme ja asennamme uudet laitteesi sekä viemme mennessämme vanhat laitteesi asianmukaiseen kierrätykseen. Pidämme sinut ajan tasalla tuotteen ostosta sen toimitukseen asti ja soitamme sinulle toimituspäivänä viimeistään tuntia ennen tuotteen toimitusta.

KÄYTTÖVALMIS
JA PÄIVITYS

Asennamme ostamasi laitteet käyttövalmiiksi omilla, henkilökohtaisilla asetuksilla päivitettynä. Autamme laitteen käyttöönotossa ja siirrämme tarvittaessa tiedot vanhasta laitteesta uuteen. Asennamme tarvitsemasi sovellukset sekä määritämme yhteydet ja asetukset.

TUKEA- JA APUA
SAATAVILLA

Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on tänä päivänä enemmän kuin koskaan ennen. Autamme sinua hyödyntämään laitteidesi kaikkia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia sekä opastamme sinua ongelmatilanteissa joko puhelimitse, myymälässämme tai etäyhteyden avulla.

TURVA- JA
HUOLTO

Älä menetä rakkaita muistoja tai tärkeitä tiedostojasi! Autamme sinua turvaamaan laitteesi vahinkojen varalta, tiedostojen varmuuskopioinnissa ja pilvipalvelun käyttöönotossa. Asennamme tarvittavat tietosuojaohjelmat ja autamme sinua tärkeiden tietojen poistossa sekä palauttamisessa. Me teemme digitaalisesta arjestasi huolettomamman!