Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 LG Super UHD TV

LG Super UHD TV: Brilliant Colours from Every Angle

Neljä kertaa Full HD:tä tarkempi LG SUPER UHD 4K -televisio ja sen Colour SUPER -tekniikka mullistavat katselukokemuksen ja nostavat televisioalan innovaatiot aivan uudelle tasolle.
 SUPER UHD TV Nano Cell™-teknologialla

SUPER UHD TV Nano Cell™-teknologialla

LG SUPER UHD TV tuottaa rikkaat ja autenttiset värit kaikista katselukulmista. Lisäksi sen dramaattinen kontrasti varmistaa laajemman pimeyden ja kirkkauden välisen alueen.

 Uskomattomat värit Nano Cell™ -näytöllä

Uskomattomat värit Nano Cell™ -näytöllä

LG Nano Cell -näyttö käyttää nanopartikkeleita värien optimointiin. Tämä huippumoderni tekniikka mahdollistaa täyden värispektrin ja sitä kautta luonnollisen kuvan tuottamisen.

 4K Elokuva-HDR, näyttää tekijän vision

4K Elokuva-HDR, näyttää tekijän vision

LG:n Cinema HDR välittää elokuvan tekijän vision tukemalla useimpia HDR-formaatteja. Nauti todella elokuvallisesta kokemuksesta kotona Dolby Vision™- ja Advanced HDR by Technicolor- sekä HDR10 Pro- ja HLG Pro -teknologioita hyödyntäen.

*HDR10 Pro ja HLG Pro ovat LG:n omistamia HDR-ratkaisuja, jotka käsittelevät HDR-signaalia dynaamisesti kuva kerrallaan käyttäen parannettua dynaamista sävyjen kartoitusta.

 Full Array Dimming Pro

Full Array Dimming Pro

Full Array Dimming Pro, täysmatriisihimmennys-teknologia, jossa on LG:n ainutlaatuinen, paikallinen himmennysalgoritmi, ohjaa LG SUPER UDH TV:n taustavaloyksikköjä erikseen. Se varmistaa kirkkaan ja terävän kuvan erinomaisella kontrastilla.

 LG SUPER UHD TV - Uudet aivot, älykäs α7-prosessori

Uudet aivot, älykäs α7-prosessori

Yhdessä älykkään α7(Alpha7) -prosessorin kanssa LG TV:n eksklusiivinen prosessointiteknologia tuottaa rikkaat värit ja syvät yksityiskohdat, herättäen piilotetun kauneuden eloon.

 LG SUPER UHD TV - Totuus paljastuu TV:n väreistä

Totuus paljastuu TV:n väreistä

LG SUPER UHD TV ei vain tarjoa lupaavaa kuvanlaatua, vaan sen värien toisto on luotettavasti korkeaa laatua. Se säilyttää värit tarkemmin ja antaa kaikkien nauttia loistavasta kuvasta, missä he sitten istuvatkaan.

 Rajaton kuva - LG SUPER UHD TV

Rajaton kuva

Upea Cinema Screen takaa tyylikkään vaikutelman kaikilta sivuilta. Kehykset ovat niin huomaamattomat, että niitä tuskin näkee.

Dolby Atmos® elokuvaääni kotona

Dolby Atmos® luo voimakkaan, liikkuvan äänen, joka tuntuu virtaavan kaikkialla ympärilläsi, jopa tilassa yläpuolellasi, vangiten kaikkien kohteiden liikkeet. Yhdessä Dolby Visionin kanssa se luo todellisen elokuvakokemuksen.

*Dolby Atmos ja kaksois-D-symboli ovat Dolby Laboratoriesin tavaramerkkejä. Dolby Vision on Dolby Laboratoriesin tavaramerkki.

Osta LG Super UHD TV

Ei tuotteita

 
  • 55" Super UHD LED Smart TV
  • 4K UHD, HDR, WebOS 3.5
  • Nano Cell, SJ81-sarja
  
  
 
 
  • 55" Super UHD LED Smart TV
  • NanoCell, aktiivinen HDR
  • 200Hz paneeli, WebOS 3.5 -käyttöjärjestelmä
  
  
 

Lue lisää Gigantin tuotteista: