Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Logitech MX Anywhere 2S ja MX Master 2S tarjoavat täydellisen hallittavuuden

Logitech MX Anywhere 2S- ja MX Master 2S -langattomat hiiret asettavat uuden standardin tietokoneen hiirelle. Tee tietokoneella työskentelystä tehokkaampaa ja hallitse useampaa tietokonetta saumattomasti. Ensiluokkaiset hiiret ovat varustettu huippuluokan Darkfield-seurantatekniikalla, jonka ansiosta ne toimivat täydellisesti pinnasta riippumatta, jopa lasilla*.

*Lasin vähimmäispaksuus tulee olla 4 mm.

MX Anywhere 2S

MX Anywhere 2S – edistynyt hiiri vaativalle käyttäjälle

Logitech MX Anywhere 2S on suorituskykyinen langaton hiiri, jonka edistynyt tekniikka täyttää vaativimmankin käyttäjän toiveet. Logitech FLOW tarjoaa mahdollisuuden työskennellä eri tietokoneiden välillä ja jopa kopioida ja liittää tekstiä, kuvia ja tiedostoja tietokoneelta toiselle! Huippunopean vierityksen ansiosta pitkien asiakirjojen tai verkkosivujen selaaminen on uskomattoman sujuvaa. Asteittaiseen vieritykseen siirtyminen käy napin painalluksella. Täyteen ladattuna MX Anywhere 2S tarjoaa yli 2 kuukauden käytön ja 3 minuutin latauksella saat virtaa koko päiväksi. Työskentele paikasta riippumatta aina täydellisellä tarkkuudella.

MX Master 2S

MX Master 2S – täydelliseen tarkkuuteen

MX Master 2S vie tarkkuustyöskentelyn uuteen ulottuvuuteen – pinnasta riippumatta. Logitech FLOW -teknologialla varustettu langaton hiiri mahdollistaa jopa kolmen tietokoneen hallinnan saumattomasti. Voit siirtää hiiren osoitinta kolmen tietokoneen välillä ja jopa kopioida ja liittää tekstiä, kuvia ja tiedostoja tietokoneelta toiselle. MX Master 2S -hiiren vierityspyörä tekee pitkien asiakirjojen ja nettisivujen selailusta supervaivatonta ja nopeaa. Täyteen ladattuna langaton hiiri tarjoaa yli 2 kuukauden akun keston ja ainoastaan 3 minuutin latauksella saat tarvittaessa virtaa koko päiväksi.

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

 Huolenpitopalvelu tietokoneelle

Huolenpitopalvelu tietokoneelle

Huolenpitopalvelu tekee tietokoneella työskentelystä helppoa. Asennamme ja päivitämme tietokoneen puolestasi. Autamme sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa koko sopimuskauden ajan. Voit valita sopimuskauden kestoksi jopa 36 kk. Saat apua milloin tahansa puhelimitse tai käymällä myymälässämme.

Lue lisää Gigantin tuotteista: