Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Logitech Spotlight - ammatilaiseksi napin painalluksella

Logitech Spotlight nostaa esitelmien ja esitysten pidon uuteen ulottuvuuteen. Monipuolinen esityskaukosäädin tekee harrastelijasta ammattilaisen yhdellä napin painalluksella.
 Logitech Spotlight

Yksi kaukosäädin – monia mahdollisuuksia

Olitpa kokenut tai kokematon, pidät suuria tai pieniä esitelmiä, auttavat toimivat laitteet esitelmän onnistumisessa. Huomaamaton Logitech Spotlight -esityskaukosäädin tarjoaa helpon ja tyylikkään tavan pitää esitelmät ja esitykset ongelmitta – aivan kuten ammattilaiset.

Spotlight on täynnä ominaisuuksia, joiden avulla esitelmien pitäminen on erittäin helppoa. Edistynyt osoitin-järjestelmä tekee diojen hallitsemisesta vaivatonta helposti käden heilautuksella. Suurenna ja pienennä haluamiasi kohtia pikselin tarkasti. Spotlightilla hallitset myös videoita, ääntä, linkkejä sekä muuta sisältöä. Sisäänrakennettu ajastintoiminto takaa, että pysyt aikataulussasi. Pieni värinä ilmoittaa, kun asettamasi aikaraja tulee vastaan ja on aika vaihtaa diaa.

 Logitech Spotlight

Nauti parrasvaloista

Logitech Spotlight on yhteensopiva Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmien sekä Powerpoint-, Keynote-, PDF-, Google Slide- ja Prezi -esitysohjelmien kanssa. Logitech Presentation -sovelluksessa ohjelmoitavat painikkeet varmistavat, että käytät Spotlightia vaivattomasti esitystavasta riippumatta. Spotlight -esityskaukosäädin liitetään laitteisiin langattomasti joko USB-lähettimen tai Bluetooth-teknologian avulla.

Jopa 30 metrin toimintasäde ei sido sinua paikallesi, vaan voit liikkua tilassa vapaasti ilman huolta Spotlightin toiminnan loppumisesta. Pitkä akunkesto tarjoaa jopa 3 kuukauden toiminnan yhdellä latauksella. Värinä ja merkkivalo ilmoittavat Spotlightin lataustarpeesta. Vaivaisen minuutin lataus antaa virtaa jopa 3 tunnin esitelmään.

149
 
Vertaile
Lisätietoa
Toimitukset alkavat 28.06.2018  
  • Korostus ja suurennus
  • Värisevä ajastintoiminto
  • Kantama jopa 30 metriä
Lue lisää Logitech Spotlight -esityskaukosäädin (harmaa)
149
 
Vertaile
Lisätietoa
Nettivarastossa (50+)  
  • Korostus ja suurennus
  • Värisevä ajastintoiminto
  • Kantama jopa 30 metriä
Lue lisää Logitech Spotlight -esityskaukosäädin (kulta)

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 13.03.2017 11:21:48