Pakettitoimitukset netistä 0€
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Marshall multiroom-kaiuttimet

Marshall multiroom-kaiuttimet

Marshallin langaton multiroom-järjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen äänen kotisi kaikkiin huoneisiin. Määritä sama musiikki soimaan kaikissa huoneissa tai vaihtoehtoisesti voit luoda yksilöllisen äänimaailman eri huoneisiin. Kaiuttimet voidaan liittää Chromecast-, Spotify Connect- ja Airplay-järjestelmiin ja palveluihin tai musiikkia voidaan striimata myös Bluetoothin avulla.
Marshall musta kaiutin
Marshall Acton kaiutin

Marshall Acton – Pieni jättiläinen

Acton on kooltaan pienin Marshall-kaiutin, mutta älä anna koon hämätä – kaiutin tuottaa uskomattoman voimakkaan äänen tinkimättä laadusta. Acton on täydellinen pieniin huoneisiin.

Marshall Stanmore – monipuolinen joka paikan kaiutin

Stanmore on Marshall-sarjan monipuolisin kaiutin, joka sopii kaikenlaisiin ja kokoisiin tiloihin. Stanmoren laadukkaat komponentit tuottavat erittäin puhtaan ja tasapainoisen äänen jopa korkeissa äänissä. Marshall-kaiuttimet ovat tunnettuja täydellisestä äänestään ja Stanmore ei tee poikkeusta.

Marshall Woburn – luokkansa priimus

Sarjan isoveli, Marshall Woburn vaikuttaa sekä äänellään, että muotoilullaan. Woburn on jokaisen kodin todellinen katseenvangitsija, joka tuottaa uskomattoman tasapainoisen ja laadukkaan äänen puhtaalla diskantilla ja vaikuttavalla bassolla. Kaksi 5,25 tuuman bassoelementtiä yhdistettynä 110 watin (230V) tehoon varmistaa, että kaiutin täyttää vaativammankin bilehirmun toiveet. Jos haluat voimakkaan äänen perinteisissä Marshall kuorissa, suosittelemme Woburn-kaiutinta.

 Marshall Acton
Marshall Stanmore

Lue lisää Gigantin tuotteista: