Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Moto G7 -älypuhelimet

Moto G7 - luotu siihen mikä on tärkeää

Motorolan G7-sarjan puhelimet on luotu kulkemaan rinnallasi arjen tärkeissä hetkissä. Älypuhelinsarjaan kuuluu kolme mallia; moto G7 Plus, moto G7 Play ja moto G7 Power, jotka on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla.
Moto G7 Plus -älypuhelin

Koe, vangitse ja jaa hetket

Moto G7 Plus on todellinen kamerapuhelin. G7 Plus -on suunniteltu vangitsemaan sekä arjen pienet hetket että elämäsi huippuhetket. Puhelimessa on 16 MP:n ja 5 MP:n kaksoiskamerajärjestelmä, jolla nappaat kuvia taiteellisella syvätehosteella jopa ulkona ja alhaisessa valossa ja runsaasti erilaisia kuvaustiloja ja tehosteita.

Puhelimessa on lisäksi Google Lens ja laaja 6,2 tuuman Max Vision Full HD-näyttö. Etukannen 12 MP:n kamerassa on kiinteä näyttösalama, joten saat otettua parempia omakuvia kaikissa valo-olosuhteissa.

Moto G7 Plus -älypuhelin

Tulevaisuuden kamera

Takakannen kameran korkeatarkkuuksinen zoomi palauttaa automaattisesti yksityiskohdat ja selkeyden, jotka normaalisti katoavat digitaalisessa zoomauksessa. Kamerassa on myös monia muita hauskoja ja käteviä ominaisuuksia, kuten automaattinen hymynnappaus, joka ottaa ryhmäkuvan vasta kun kaikki hymyilevät.

Vaikuttava näyttö

Suuri 6,2 tuuman näyttö toistaa kuvan Full HD -tarkkuudella ja on samalla toistaiseksi suurin koskaan moto g -puhelimessa ollut näyttö. Laajan katseluala sopii täydellisesti videoiden ja elokuvien katseluun, pelaamiseen ja päivittäiseen viestintään.

Moto G7 Plus-älypuhelin

Akku ja lataus

27 W turbopower-latauksen ansiosta saat 12 tuntia akkuvirtaa vain 15 minuutissa ja täyteen ladatun puhelimen koko päiväksi.

Moto G7 Plus -älypuhelin

Suorituskyky

Kahdeksanytiminen Qualcomm Snapdragon 636 -suoritin varmistaa korkean suorituskyvyn kaikille toiminnoillesi.

Moto G7 Plus

Vedenkestävyys

Vettä hylkivä rakenne suojaa moto G7 Plus -puhelinta kosteudelta ja roiskeilta, kuten hieltä ja sateelta.

Moto G7

Moto G7 Play

Moto G7 Play -älypuhelimessa on pieni koko ja valtava suorituskyky. Puhelin on jopa 60% aikaisempaa nopeampi ja siinä on upea 5,7 tuuman näyttö, sekä pitkäkestoinen akku. Kompakti puhelin on täynnä voimaa, joten pelit, elokuvat ja valokuvat latautuvat nopeasti ja näyttävät upeilta. Etkä koskaan menetä hetkeäkään nopeasti tarkentuvan 13 MP:n kameran ansiosta.

Moto G7

Moto G7 Power

Moto G7 Power sisältää usean päivän kestävän akun, joka kestää jopa kolme päivää yhdellä latauksella. Voimakas 5000 mAh akku tukee turbopower-tekniikkaa, joka tarjoaa jopa 9 tuntia käyttöaikaa vain 15 minuutin latauksella. Kokonaisuuden kruunaa upea 6,2 tuuman näyttö ja 12 MP takakamera, automaattisella havaintokohdistuksella.