Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

MovieMask-elokuvalasit – mobiili elokuvateatteri

Norjalainen startup-yritys esittelee aivan uudenlaisen leffan katseluelämyksen MovieMask-elokuvalasien avulla. Mobiili MovieMask tarjoaa elokuvateatterimaisen katselukokemuksen missä ikinä oletkin. Älypuhelimen kanssa toimivat elokuvalasit mahdollistavat suosikkielokuviesi ja sarjojen katsomisen aivan kuin olisit elokuvateatterissa. Elokuvalasien muotoilu ja ainutlaatuinen linssi varmistavat mukaansatempaavan katselukokemuksen silloin kuin sitä haluat
 MovieMask-elokuvalasit

Aito leffateatterifiilis paikasta riippumatta

MovieMask-elokuvalasit tarjoavat viihdekokemuksen paikasta riippumatta. Katsele suosikkisarjoja ja elokuvia lentokoneessa, junassa, rannalla tai vaikka kotisohvalla.

MovieMask on täydellinen kumppani esimerkiksi pitkillä automatkoilla tai lennoilla. Sulje ulkomaailma pois ja sukella viihteen maailmaan ilman häiriöitä.

MovieMask on sinun henkilökohtainen elokuvateatteri, jonka voit ottaa mukaan minne ikinä menetkin.

 MovieMask – Helppokäyttöinen ja helppo käyttöönotto

Helppokäyttöinen ja helppo käyttöönotto

  1. Aseta älypuhelimesi elokuvalasien kehykseen
  2. Käynnistä haluamasi sovellus, kuten Netflix, HBO tai vaikka YouTube. Kaikki Google Play Store ja AppStore sovelluskauppojen sovellukset ovat yhteensopivia MovieMask-lasien kanssa.
  3. Liitä kuulokkeet.
  4. Nauti elokuvasta!
 MovieMask – parempaan 2D-katselukokemukseen

MovieMask – parempaan 2D-katselukokemukseen

MovieMask-elokuvalasit muistuttavat muotoilultaan VR-laseja, mutta MovieMask on suunniteltu aivan toisenlaiseen käyttöön. Suurin ero löytyy lasien optiikassa. Perinteisen VR-lasien linssitekniikka jakaa kuvan vasemmalla -ja oikealle silmälle erikseen. Tämä tarkoittaa, että kahteen jaetun kuvan resoluutio laskee neljännekseen kuvan alkuperäisestä resoluutiosta. MovieMaskin yksilinssijärjestelmä säilyttää kuvan alkuperäisen kuvasuhteen ja näytön täyden resoluution.

MovieMask ei vaadi toimiakseen erityissisältöä tai -sovelluksia. Kuten jo nimikin sanoo, MovieMask-elokuvalasit ovat suunniteltu ja soveltuvat täydellisesti elokuvien ja sarjojen katseluun, mutta voit käyttää laseja myös muiden tavallisten sovelluksien tarkasteluun. Huomioithan, että MovieMask ei toimi 3D-sisällön katselussa.

 MovieMask – Kehitetty yhdessä asiantuntijoiden kanssa

Kehitetty yhdessä asiantuntijoiden kanssa

MovieMask tarjoaa elokuvateatterimaisen katselukokemuksen paikasta riippumatta. Linssijärjestelmä suurentaa puhelimesi näytön ja luo vaikutelman 100” näytöstä, jota katsellaan 3 metrin etäisyydeltä. Yhteistyö ja tuotekehitys on suoritettu optiikka-asiantuntijoiden kanssa, jonka ansiosta lasit eivät rasita silmiä edes pitkään käytettäessä.

Tiesitkö että puhelimen näyttö peittää näkökentästä ainoastaan 5%? MovieMaskin linssitekniikan ansiosta katseltava sisältö peittää näkökentän 60 prosenttisesti. Hengittävä pehmuste mukautuu täydellisesti kasvojen muotoihin ja säädettävä hihna sekä linssin etäisyyden säädin varmistavat erinomaisen käyttömukavuuden.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 10.11.2017 14:00:21