Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

NHL 19 - ulkojäiltä ammattilaiskaukaloihin

EA Sportsin uusi NHL 19 tarjoaa useita uusia ja jännittäviä ominaisuuksia. Koe kaikkien aikojen todenmukaisin pelikokemus, pelaa ulkojäillä ja edisty pelaajaurallasi aina ammattilaiskaukaloihin asti. Kilpaile suurimpien jääkiekkolegendojen kanssa ja heitä vastaan. Huippuluokan pelaamisteknologian ansiosta voit kokea räjähtävän nopean kiihdytyksen teränreunaluistelulla.
NHL 19 tarjoaa satoja vaihtoehtoja persoonallisen ulkonäön luomiseen

Voita vastustajasi tyylillä

NHL 19 tarjoaa jokaiselle sopivan ulkoasun. Valittavana on yli 900 täysin uutta vaatekappaletta, kuten huppareita, takkeja, anorakkeja ja neuleita, jotka antavat sinun ilmaista persoonallisuuttasi rohkeilla kuoseilla ja väreillä. Luo ulkoilmajääkiekon inspiroima tyyli tai valitse NHL-kaukaloon sopivat huippumerkkien vaatteet ja varusteet. Lisäksi voit mukauttaa suoritustasi jäällä uusilla pelityyliluokilla ja pelaajapiirteillä.

NHL 19 vie jääkiekon takaisin juurilleen - ulkojäille

Paluu jääkiekon juurille

NHL 19 vie kiekon takaisin juurilleen, jäätyneille lammille ja ulkojäille. Näytä taitosi ja luovuutesi uudenlaisilla pinnoilla. Suositun EA SPORTS HockeyLeaguen seuraava kehitysaskel, World of CHEL, esittelee uuden yhdenmukaistetun järjestelmän, jossa voit luoda täydellisen pelaajan jokaiseen pelitilaan ja ulkokaukaloon. Ansaitse mukautusvarusteita ja lisää hahmollesi ainutkertaisia erityispiirteitä, jotka vaikuttavat pelityyliisi.

Uusi pelitapa NHL 19 -pelissä

Yksi yhtä ja kaikki kaikkia vastaan

Ole oma ainutlaatuinen itsesi ja päihitä vastustajat omalla tyylilläsi uudenlaisessa 1 vs 1 vs 1 -pelitilassa, jossa sinä ja kaksi muuta pelaajaa kilpailette pelissä ilman rajoja. Esittele luovuuttasi ja kehitä taitojasi ilman sääntöjä ja ilman pelikatkoja. Voittamalla ottelun pääset etenemään uusiin ulkoilmapaikkoihin ja nouset kukkulan kuninkaaksi.

NHL 19 tarjoaa ennennäkemättömän nopean luistelun

Real Player Motion Technology

Huippuluokan pelianimaatioteknologia tarjoaa räjähtävän teränreunaluistelun, joka mahdollistaa paremman hallinnan ja nopeamman reagoinnin jäällä. RPMTech toimii yhdessä uunituoreen törmäysfysiikkateknologian kanssa, joka tekee iskuista todenmukaisempia, monipuolisempia ja tyydyttävämpiä. Koe entistäkin nopeatahtisempi pelitapa ja kokonaisvaltaisempi jääkiekkoelämys.

Suomalainen jääkiekkoilija Patrik Laine on uuden NHL 19 -pelin kannessa

Patrik Laine uuden EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin kannessa

NHL™ 19 palaa jääkiekkoilun alkujuurille ulkokaukaloiden, aidon tuntuisen luistelun ja yli 200 pelattavan NHL-legendan voimin. Winnipeg Jetsin NHL-tähti Patrik Laine on valittu pelin kansikuvaurheilijaksi Suomessa, ja hänet nähdään EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin kannessa sekä digitaalisessa että fyysisessä versiossa. Teemu Selänne tähdittää legendajoukkoa, joka koostuu yli 200 kaikkien aikojen suurpelaajasta.

“On todella erityistä päästä edustamaan suomalaista kiekkokulttuuria näin legendaarisen pelin kanteen. Junnuna pelasin änäriä joka päivä PlayStationilla, mutta harjoittelin myös ahkerasti jäällä ja oheistreeneissä toteuttaakseni oman NHL-unelmani”, Laine avaa pitkäkestoista suhdettaan Suomessa huippusuosittuun pelisarjaan.

Lue lisää Gigantin tuotteista: