Pakettitoimitukset netistä 0€
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Norton Security - turvaa digitaalisen arkesi

Digitaalisten laitteiden käyttö yleistyy huomaa vauhtia. Yhä useammat arkiset askareet hoituvat älylaitteiden, tietokoneen tai niissä toimivien ohjelmistojen tai sovellusten avulla. Laitteet ja oma identiteetti on tärkeä suojata erilaisia verkkouhkia vastaan. Norton Security tarjoaa kattavat turvaominaisuudet digitaaliseen arkeesi.
Norton Security

Sosiaalinen media – haitalliset tuttavuudet

Sosiaalinen media tarjoaa meille uudenlaisia kommunikaatiomalleja, joiden avulla voimme jakaa arjen tärkeät hetket muiden kanssa. Samalla ne tarjoavat verkossa uusia uhkia identiteetillemme ja jakamillemme henkilökohtaisille tiedoille. Uhat voivat olla puettuna erilaisten ilmaisten lahjojen, keksittyjen uutisten ja tarjousten muotoon, jotka tarjoavat pääsyn yhteystietoihin, salasanoihin ja kontakteihisi. Yhteinen nimittäjä näille uhkille on se, että lähettäjä haluaa herättää huomiosi päästäksesi käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi. Harmittomalta vaikuttavalla videolinkillä tai kyselyllä voi olla suuret vaikutukset ja voi levitä kulovalkean tavoin kaverilistoillasi sinulta tulleena viestinä.

Tästä syystä kannattaa olla aina varma siitä, että tiedät mitä klikkaat verkossa ja kenen kanssa kommunikoit.

Norton Security

Vakoiluohjelmat eivät kysy lupaa

Vakoiluohjelmat löytävät tiensä laitteillesi tietämättäsi ja ilman lupaa erilaisten mainosten tai ladattavien tiedostojen muodossa. Näytölle voi pongahtaa mainos, joka kehottaa sinua klikkaamaan linkkiä ladataksesi sivujen vaatiman tiedoston tai siirtymään toiselle sivustolle annetun linkin kautta.

Vakoiluohjelmat on helppo tuoda koneelle yhdellä klikkauksella, mutta niistä on vaikea päästä eroon. Lisäksi niiden tuomat haittavaikutukset on erittäin näkyviä. Vakoiluohjelmat hidastavat koneen toimintoja ja vastaanotat lasteittain mainoksia omalla nimelläsi. Ohjelma voi vaikuttaa myös verkkoyhteyteesi tehden siitä epävakaan. Vakoiluohjelmia voidaan välttää helpolla tavalla. Älä koskaan lataa tiedostoa, tietämättä mikä se on. Äläkä koskaan klikkaa tuntemattomista lähteistä tulevia mainoksia tai jätä lukematta tärkeää tietoa käyttämiäsi sivustoja koskien. Pidä lisäksi huolta siitä, että käytössäsi on uusimmat ohjelmistoversiot niin koneellasi kuin verkkoselaimessasi.

Norton Security

Salainen salasana

Salasanan on tarkoitus turvata henkilökohtaiset tiedostosi ja yksityisyytesi. Yhteiskunnassa, jossa digitaalinen ja todellinen elämä kulkevat käsi kädessä, on tärkeää suojata oma identiteetti vahvalla salasanalla. Tarkkaan mietitty kirjainten ja numeroiden yhdistelmä tekee identiteettivarkaiden työstä vaikeampaa. Salasana tulee vaihtaa säännöllisesti, eikä samaa salasanaa suositella käyttämään useammassa paikassa. Näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla turvaat tietosi tehokkaammin ulkopuolisilta.

Norton Security

Sydänsurua verkossa

Verkossa tutustuu helposti uusiin ihmisiin ja harmiton verkkoflirtti tuntuu jännittävältä ajatukselta – samalla se voi muuttua hetkessä epämiellyttäväksi sotkuksi, mikäli toinen osapuoli ei olekaan se kuka hän väittää olevansa. Netti roihuaa tunteista ja tarjoaa erinomaisen areenan ihastuksille. Valitettavasti verkkomaailmasta löytyy aivan liikaa esimerkkejä siitä, että uudet ihastuksenkohteet ovat osoittautuneet petokseksi. Verkkodeittailu voi asettaa omat tunteet, rahat ja yksityisyyden vaaraan, joten pidä huolta tiedoistasi varsinkin, kun olet yhteydessä itsellesi tuntemattomien kanssa.

Norton Security

Muistojen pankki

Vahinkoja sattuu ja huono onni saattaa olla matkassa. Hajonneet, kadonneet ja varastetut laitteet ovat kyllä helppo korvata, mutta entäpä niiden sisältö? Kuinka saada takaisin kaikki kuvat, videot, elokuvat ja musiikki? Tämän vuoksi tiedostojen säännöllinen varmuuskopiointi on tärkeää ja hyvä saada osaksi henkilökohtaisia turvallisuusrutiineja. Pilvipalvelu vai ulkoinen kiintolevy – valinta on sinun.

Norton Security

Kaiken kattava turvallisuusratkaisu

Norton Security on kattava turvallisuusratkaisu suojaamaan digitaalista arkeasi. Surffaa turvallisesti netissä, suojele laitteitasi viruksilta, vakoiluohjelmilta ja haittaohjelmilta. Tämän lisäksi koet optimaalisen suorituskyvyn niin pelejä pelatessa, esitelmiä pitäessa tai katsellessa elokuvia. Salli itsellesi täysivaltainen digitaalinen turvallisuus Norton Security ohjelmistolla.

Norton Security

Lue lisää Gigantin tuotteista: