Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Oculus Rift

Oculus Rift VR - ota askel toiseen maailmaan

Oculus Rift VR-järjestelmä avaa ovet uskomattomaan virtuaalitodellisuuteen. Oculus Rift tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea upeita VR-pelimaailmoja ja muuta VR-sisältöä kotonasi. Sukella VR-maailman syövereihin kokemaan vauhdikkaita seikkailuja ja tutustumaan aivan uudenlaisiin olioihin – VR tekee mielikuvituksesta totta.

Taianomainen virtuaalitodellisuus

Tyylikäs Oculus Rift erottuu edukseen. Muotoilultaan virtaviivaisessa VR-järjestelmässä on otettu huomioon käyttömukavuus ja yksilöintimahdollisuudet. Tämän ansiosta voit mukauttaa järjestelmän juuri sinulle sopivaksi. Oculus Rift tarjoaa käyttömukavuuden myös pitkään käytettynä.

Oculus Rifts VR-järjestelmä on varustettu edistyneellä teknologialla, jonka ansiosta koet henkeäsalpaavan VR-maailman juuri niin kuin se on tarkoitettu koettavaksi. Edistyneessä näyttöteknologiassa yhdistyvät kristallin kirkas kuvanlaatu ja tarkat anturit, joiden ansiosta käyttökokemus on erittäin luonnollinen ja miellyttävä. Anturit rekisteröivät pienimmänkin liikkeen niin istuma- kuin seisoma-asennossa. Oculus Rift VR-järjestelmä on varustettu kuulokkeilla, jotka tarjoavat täydellisen äänimaailman kaikkeen VR-sisältöön.

Oculus Rift

Tutustu Oculus Rift VR-järjestelmään katsomalla alla olevat videot:

735
 
Vertaile
Lisätietoa
Nettivarastossa (5+)  
  • VR-headset ja kuulokkeet
  • Tarkka liiketunnistin
  • 360-asteen seuranta
Lue lisää Oculus Rift VR -lasit
299
 
Vertaile
Lisätietoa
Nettitoimitukset alk 14.07.2017  
  • VR -käsiohjaimet
  • Tarkka liiketunnistin
  • Oculus Rift VR -laseille
Lue lisää Oculus Touch ohjaimet (2 kpl)

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

 Huolenpitosopimus

Huolenpitosopimus

Knowhow -tuoteturvalla vakuutat tuotteesi onnettomuuksien, vahinkojen ja varkauksien varalta. Ellei tuotetta voida korjata, saat korvauksena vastaavan tai paremman tuotteen. Tuoteturva on voimassa maailmanlaajuisesti.


Tutustu tuotteisiimme ja vinkkeihin:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 06.01.2017 09:28:12

Merkki

Tuotekategoria

Tuote

Myymälä

Uutisia, vinkkejä ja ohjeita